Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

91: Lawak Bessss
1.Apa ko panggil mat yang tunggang basikal? pencuri Apa ko panggil mat yang pandu Toyota Camry? juga pencuri Apa ko panggil mat yang pandu Mercedez/BMW? Ahmad   2.Suatu hari, seorang mat yg dalam

92: Ntah pape .......
Suatu hari , semut datang menemui  gajah dan memberitahu sesuatu kepada gajah .. apabila gajah mendengar apa yg diberitahu oleh semut tu.. dia terus jatuh and pengsan ......     nak tah

93: lme tk singah kat lj ni
lme tk jengok kat lj ni,... orngnnye sume sme,...   orng2x lame enth id0p lg ke enth tk,.. hakahakahakahak

94: .............
A datang menemui dua orang sahabat baiknya B dan H yang sedang melepak dengan kaki yang berbalut simen. Ini kerana dia baru sahaja mengalami kemalangan motosikal B: (Sambil ketawa tanpa simpati). A,

95: Bijirin
Udin disiapkan sarapan pagi bijirin dengan susu oleh ibunya. Udin yang mempunyai aquarium, berjalan ke arah aquarium dengan segenggam bijirin di tangan, berniat memberikan bijirin tersebut untuk mak

96: lawak tahap gaban
Sila tekan>>>>>>>http://www.killerjo.net/.......anda pasti teruja dengan laman tersebut....lawak xpernah anda jumpa....sila komen apa pandangan anda.....laman ini sesuai utk orang

97: ntah pape...
Klau ad org yg kutuk korg tu , jgn r mrah , anggap tu adalah satu kritikan untk memperbaiki diri , semua org bknlah smpurna .. Tp , klau itu adalah korg , n korg rse korg dah okay , xde salah , xya

98: Mlm Ptame
Malam pertama aku biasa jer… Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yg mane patut, push the right button, pastu terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah p

99: teka teki
buah apa yg boleh kunci pintu ... jawab jawab la

100: Pengganti
Bahagian 1 Amran baru saje kehilangan isterinyer yg tercinta... Orang kampung turut bersedih melihat nasib Amran bersama anak2 dan lembu ternakannya, sudah tidak terurus lagi... Orang kampung: Jangan


Page 10 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]