Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

101: Pengganti
Bahagian 1 Amran baru saje kehilangan isterinyer yg tercinta... Orang kampung turut bersedih melihat nasib Amran bersama anak2 dan lembu ternakannya, sudah tidak terurus lagi... Orang kampung: Jangan

102: Istinjak..
Malam minggu, Irene keluar clubbing dengan kawan rapatnya, Khaty , tanpa kedua duanya membawa suami masing masing..(kire ladies nite la)... selepas pukul 12.00 tgh malam...keduanya telah mabuk teramat

103: Ukuran BRA
Pernah anda terfikir mengapa ukuran BRA menggunakan ABCDEF :A - Airport (rata)B - Barely there (nyaris ada)C - Can do (boleh tahan)D - Damn good (perghh!!..besar siut..)E - Enormous (sangat besar)F -

104: kontraktor
assalamualaikum...   first time antor nih..Xtau dah ade ke x... Ni kisah pesal kontraktor...(xde kene mengena ngan sesapa..cuma uat hiburan..)   Diandaikan...dunia da kiamat..dan memasing da

105: Sokong Spain plak...
Suatu malam yg dingin di Restoran BTRSCBT (batu the rock seafood corner baring terlentang) A: wa frust la plak kan... camner jerman ni bley kalah! ini suma salah wak jerman la ni! B: (tetiba menyampok

106: Sokong Jerman
Suatu malam di restoran BTRFC (Batu The Rock Fried Cacing)... A: Malam ni wa sokong jerman... jerman boleh! B: Makasih pak kerna menyokong guer... A: eh lu pehal mat... tetiba menyampok cakap wa

107: SITI
situasi dlm bas di mana ali ingin mngurat siti....kelihatah siti sdg dduk di krusi sblh tingkp dn krusi sblhnye kosong..ali pon dduk di sblh siti... lalu brkta..ali: hye awk..nmun siti hnya mmbisu lal

108: kambing oh kambing
Temubual seorang pemuda dengan pakcik gembala biri-biri. Pemuda : Baguslah ternakan biri-biri pakcik. Boleh saya tanya beberapa soalan tak? Pakcik : Boleh aje... Pemuda : Berapa jauh biri-biri ni berj

109: ibu mertua!!
Alkisah ada Seorang ibu dengan 3 menantu dari ketiga-tiga puterinya yang cantik-cantik, sang ibu mertua ingin tahu apakah ketiga menantunya itu sayang kepada mertuanya atau cuma putrinya saja. Dia la

110: nk tnye cket
kowang marah x lau org gne gmba korang .. . pastu dorang ngaku yg 2 dorang .  . korang marah ke x ?


Page 11 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]