Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

111: bodoh!
luahan hati wa... asal skrang lj kurang sambutan??mane budak2 lame.?? cam cibai je budak2 baru..dh la submit tah ape2 tah..mcm budak skola rendah! bg comment pun mcm babi...wa yang tengok nie malas na

112: newbie
hai saya newbie sila beri tunjuk ajar,.. lau salah tegur lau x sy tumbok..

113: Korang perasan tak?
Kalau korang perasan lawak aku tak ada mengunakan nama-nama ahli lj, tak percaya? Periksalah!

114: Pontianak Di Balai Polis
Sape kate hantu x wujud? ko bace keratan akhbar bertarikh 31/05/2010 ni... BETONG: Kelibat wanita brpakaian putih & brambut panjang yg dikaitkn dgn pontianak didakwa sering mengganggu anggota

115: Teka-Teki
1.Bayangkan kamu pemandu bas,jalan punya jalan berhenti kat satu bus stop.. naik 13 orang pasenger pastu berhenti pula kat bus stop lain.. turun pula 6 orang pasenger.. pastu jalan lagi sampai kat kua

116: Lobang Hidong
Suma org ada hidong berlobang di sebelah kiri dan kanan. Korang penah terpikir tak kenapa lobang hidong kiter ada dua... sebenarnya fungsinya x sama dan kiter dpt rasakan bezanya, sebel

117: World Cup...
korang rase negara mane yg akn memenangi piala dunia kali nih...????                  

118: Maharaja Azroq (Part VI)
Alkisaaaaah... Tayib... Alkisaaaah yg dah lama org tak kisaaaahhh... Tayib pun tak kisaaaahhh.... Gooooonnngggg! Maharaja: Ke mana suma otai2 dah pergi..? Tun Heiji, Putri, Miley, Pinkygurlz, Science,

119: kalau binatang ade facebook!!!
sekarang nie bukan maen fenomena facebook pulak...apa-apa yang x puas ati ley citer kt facebook.cube bayang law haiwan pn de FB jugak.agak ye mybe statusnye bunyi cam kat artikel nie kot... lembu ming

120: tumpah
Didalam satu bas diwaktu petang semasa ramai orang berebut-berebut untuk pulang ke rumah terdapat seorang gadis yang keadaanya agak resah sedang duduk berdepan dengan seorang lelaki jawa yang sedang b


Page 12 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]