Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

121: mcm biase
  aq  dpt thu bnde ni ter jadi kat indonesia,.. tmpat kat air trjun,..tk psti kat mne,.. dikate kn objek itu ade lah,. jin air,..krane di tmpat itu lbh dr sorng yg tlah mati,..    

122: bersempena dengan Exam.. mri kite.. hehehe..
1. Wang bukan segalanya. ~Masih ada Mastercard dan Visa. 2. Di belakang setiap lelaki yang berjaya ada seorang wanita . ~Di belakang setiap lelaki yang tidak berjaya ada dua atau lebih wanita. 3. Ci

123: spe yg blh bka blog,..
spe yg pndai buat blog,klu korang pndai buat la,..aq buat dh siap tp ade problm plak,..  

124: TO:ADMINS
 

125: kejadian yg aq kaji
  kjadian ni mmg bnar aq tlah kaji,..mase tu aq kat bengkok pde pkul 3-17 ptng mse kat sne aq dpt email dr team aq,kjadian ni brlaku dia kampong dalom jopet di pndalm sumatra,..brlaku di sebuah

126: perkatan lps kwin
Sebelum Tido: 6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker???! Pakai Toilet: 6

127: gila
Pada Suatu ari HospitaL Sakit MentaL kat Sabah Nak anto Sume Org-Org GileR Ni kat Tanjung Rambutan ada lah Dlm 50 Org.... KeTika Suma Psakit-psakit Mental nie  Naik FLighT Suma Psakit Mental

128: orang ikhlas tertindas??..
Ramai yang mengeluh, bukan kecewa, tetapi sekadar meluahkan rasa… betapa kebaikan dipersia. Isteri yang setia, dipersiakan suami. Suami yang baik, ditinggalkan isteri. Ibu-bapa yang dipinggirka

129: korek idong
aksi terlmpau,jngn korek idong sedalam2x mngkin mnyebabkn tidak terkawal

130: teka-puki
  dalam bnyak,banyak,banyak hantu,....., hantu ape yg banyak,...


Page 13 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]