Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

171: tarik jgn x trik bang..

172: kanmbing berwajah manusia
17 Januari 2010 Anak Kambing Berwajah Manusia di 4:54 AM 0 ulasan Seekor anak kambing berwajah manusia telah dilahirkan di Turki baru-baru ini. Menurut doktor haiwan, ibu kambing mengalami masalah

173: pocong
Gambar Hantu Pocong Di Parking Apartment di 9:39 PM 3 ulasan Diceritakan bahawa security guard dengar macam ada bunyi mende jatuh. Maka dia pegi menyiasat dan ternampak penampakan ini. Dalam kekalu

174: mule2x sronok brakhirnye dngn sdih(mngkin ini article trakhir dr jxb)
a,kum sume yg brade kat lj ni,sy nk crita kn ksh sy buat kali yg trakhir,ya allah sunguh bsarnye dugaan yg engkau brikan katas kluarga aq,emmm hri ahad hr2 knduri khwin akak aq yg sulong,sume sonok mr

175: ..........
............................... ....i'm back.... ......dah lama tak tengok lj..... .....tapi..... ....tak kesah la.... .....LaLaLa.....

176: teka-teki baek nya........
sape yang dapat jawab teka-teki aku nie aku akan bagi hadi baeknya.......huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu Teka-Teki 01 ape benda klu di potang dia naik... asal potang je mesti dia naik.... hehehehehe jawab jg

177: sian plak....huuu
ksian plak aq tngok xxx kurang lak mmbr yg nk kne maki kt sini, hu3x fp ko kat ne aq sian la tngok xxx...... dia tu baik cme mlut je mcm puki ayam but dia ok trase plak ble dia dh meningal,...........

178: Entahlah
Selamat tahun baru.... semua.... Semoga happy-happy slalu.....

179: tekaaa
cuba teka, mouse komputer , jantan ke betina?

180: ulang sekali lagi..
pada suatu hari ade suatu kemalangan yg melibatkan sbuah kereta ngan lori di kelante.. lalu seorg pemuda menelefon offiser bhgian ospital pemuda: hello di sini ade kemalangan di batu na(6) offiser: ul


Page 18 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]