Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

11: Mak penipu!
Tak lawak pun... saje kongsi sini sebagai hadiah utk kawan2 lawakjenaka.com yang selalu datang blog saya. klik :¬†http://ceritarakyat2u.blogspot.com/2012/09/mak-manusia-yang-penipu-i-hate-u-mom.html ¬

12: ESOK DAH RAYA
ESOK DAH RAYA,SEMUA BALIK RAYA ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬

13: Nasib Baik Tak kena Tumbuk Siam Free
Informasi

14: Teka teki Mistik
Dalam banyak makhluk kat bumi ni, makhluk apa ekornya di depan?

15: Searching..Orang Lama
sape yang still kenal aku?? leave ur comment here..and yang tak kenal aku, boleh la klik nama aku and see koleksi lawak aku...post ni untuk cari orang lama je...

16: come here ladiey and gentlemen
spa kenal aq lgi?????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

17: seliper
di satu dewan makan skola...Abu: weh,,pahal air tembikai ni rse len mcm ek??Ali: la........ko xtaw ke yg abg DM ni kacau air pkai seliper??Abu: haa???ko biar betik??Ali: btol ler...ko xcye jom kte gi

18: Gua Caya Sama Lu
sempoi baq hang

19: Adik melintas jalan
Ali ialah seorang anggota polis .Pada suatu hari,ketika dia sedang pergi meronda di sebuah kampung,dia terlihat seorang budak menangis di tepi jalan lalu bertanya: Ali : Kenapa adik menangis? Budak

20: Kuda, Askar
Di sebuah kem tentera, seorang Jeneral sedang menunggu askar-askar yang lambat, dari jauh kelihatan seorang askar sedang berlari.   Askar: Minta maaf tuan, saya terlambat. Jeneral: Kenapa awak lambat


Page 2 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]