Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

201: Menu mengarut
Aku penah jadi pelayan di sebuah gerai bapak aku sendiri suatu aku menganggur lepasan U dahulu... Berikut adalah senarai menu mengarut penah aku dengar masa aku amik oder dari pelanggan yg kurang a

202: SaPe TeRerrr...
    Coba ngkorang pikir n menjawab teka teki aku plak....   1. dalam bebanyak citer tv yg korang nengok, citer aper yg lansung xde iklan?   2. d

203: habbo
marilah join sembang-sembang macam lego di habbo.com.my sekarang!Register percuma sahaja :)

204: Seorang Ayah..
Dear Muthu, Uncle tak dapat nak tidur malam memikirkan kesalahan yg uncle tlh lakukan dgn memutuskan pertunanganmu dgn anak uncle, kamala. bolehkah kamu maafkan uncle dan kita mulakan yang baru?tujua

205: Anda semua
Org baru di sini..Minta tunjuk anda yg berpengalaman.. Terima kasih..

206: SLAMAt ARI RAYE!!!
Selamat ari rye pade sume pembace setie LJ nih..lepas pose terus pose..tp klu pose dah slim tapi mse rye gendut balik tak tau camne nk ckp..ni bukan LAWAK!! nak ckp je..lepas ade kes ngan org indon, a

207: JANGAN YAKIN SGT
Raju baru saja tersedar setelah menjalani pembedahan dan dia melihat ada dua orang pesakit lain yang berada di wadnya. Dengan rasa lega dia berkata "Syukurlah, semuanya sudah berlalu."

208: cara jawab tepon
Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah (ye ke?...) dan kebanyakannye sama..terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul..jadi disini kite akan cube untuk menuk

209: Jom Berpantun
> Pengacara: ya...kita berjumpa lagi dalam rancangan berbalas pantun.... ok kali ini 2 lagi sekolah akan bertanding utk menunjukkan power masing2...Tanpa berlengah lagi,saya memperkenalkan kumpula

210: Selamat Hari Raya...
http://metallichick.files.wordpress.com/2008/10/selamat_hari_raya.jpg korg jgn marah tau..


Page 21 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]