Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

211: Selamat Hari Raya...
http://metallichick.files.wordpress.com/2008/10/selamat_hari_raya.jpg korg jgn marah tau..

212: cube teka
kalau korg pndi...cube jawab.... antara 3 ekor binatang ni...yang mana disebut namenye tiga kali????a: kura-kurab: labah-labahc: obor-obor

213: kisah satu kumpulan perompak ninja pt 2
kisah kumpulan perompak ninja pt 2 akhirnya tertangkap juga perompak itu.naruto dengan kumpulan ninja turtle mejadi saksi rompakkan. tetapi perompak itu tak boleh di tangkap sebab tak banyak

214: teka-teki jerwp
1- minyak ape yg disukai oleh lelaki...?    jwp: MINYAKsikan perlawanan bola Liga-M 2- aper persamaan kain jemuran dgn telifon..?     jwp: dua2 klow dh 'kringgg' bole

215: Buka baju!!!
pada suatu malam, si isteri pulang ke rumahnya.... Di dalam biliknya, dia berkata kepada si suami , " Buka baju saya....". si suami patuh....si isteri berkata lagi,"buka&

216: kasihan..
aku dapat cerita ni dari x girl aku...putus sebab berlainan bangsa dan agama. aku ingat lagi.masa bercinta dulu dia ada bagi aku teka teki.. macam ni bunyi nya. ada seorg lelaki datang berjumpa ahl

217: kisah satu kumpulan perompak ninja pt 1
ada satu kumpulan perompak yang di gelar perompak ninja . Mereka dah banyak merompak rumah orang degan teknik ninja.polis kata dah tiga puluh rumah kena rompak tapi kumpulan perompak suka leta

218: maaf..
maafla... kepada korg semua tkut sye terkasar bahase ngan korg smue.sye hrp korg maafkan sebb sye menyokong syaqi tu...  for syaqi do the best n im sooo sory..hope syaqi berubah...

219: take it serius ok..
hei!!)..=<..ni adalah benar... sila baca sehingga habis... dan tlg sebarkan kepada seberapa byk org Islam yg boleh...Assalamualaikum​.

220: tlg....
* Kepada kawan2 ku yg dihormati...Skang ini ade virus telah menjangkiti rangkaian Friendster, Tgged, MySpace, Facebook, dllVirus ini akan menghantar gambar-gambar lucah melalui "comment" ke


Page 22 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]