Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

251: emperor lelouch club spammer
http://progame-mmorpg.blogspot.com/ email : aslam_nabilkacak@yahoo.com pass : abc12345   

252: x de kene-mengene ngan lawak...
oit... view la blog aku...www.y-lovez.blogspot.comhehehe...jgn mare...promo jea... 

253: spammer
sila join this club ~PROGAME~ untuk join : bagi e-mail dan anda akan mendapat laman web game the sebut... 1st join : 4 senarai game 2nd 3rd 4,5,6,7,8,9~100000 : bakal mendapat 2 senarai

254: Islam Hatori 9
satu hari yg damai......hatori: ustaz, saya ingat nak kawin laustaz: ko dah ada calon ke?hatori: ada....nama dia sitiustaz: siti?hahahaha....mesti maksud ko siti nurhaliza kan? rentikan la angan-anga

255: Senam ringan
aku ada senaman tangan yg korg x leh buat punyer. cubalah buat kalu brani: 1. angkat tangan dan letakkan tapak tangan ke blakang. skang sentuh siku anda ke cuping telinga anda sendiri... 2. sen

256: jam dinding
ad skli tu ketua kampung org asli telah dihadiahkan jam dinding oleh pihak tentera kerana tolong mereka dalam operasi.Alangkh bangganya ktua org asli trsebut bila jam trsebut dgntungkn di dpn pntu

257: BLOG YANG HAMPEH!!!
BLOG NIE XLAWAK LANGSUNG...HANYA MENGANDUNGI SAMPAH SARAP JE!!!!

258: kalu faham trgkn
bernard:bonjour,mademoiselle...bernard lantier,je suis de montreal. cecile:bonjour monsieur bernard.moi je m'appele cecile martin. bernard:ca va??? cecile:non!ca ne va pas.. bernard:why??

259: cerai...
berikut merupakan satu fail mahkhamah di mana seorg isteri ingin menuntut cerai ke atas suami nya.... TUNTUTAN CERAI PUAN KUCING BINTI MISAI KPD MOHD TIKUS BIN LABU ATAS SEBAB2 BERIKUT...Sepanjan

260: Masjid....
Seorang ayah yang prihatin telah menemukan seorang calon isteri untuk anak lelakinya, aiman....lalu dia ingin memberitahu anaknya tentang hal itu....maka terjadi lah perbualan seperti berikut....ayah


Page 26 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]