Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

31: Lawak Pak Pandir dibulan puasa
Di suatu petang yang cerah, Pak Pandir dan bininya sedang mendengar ceramah agama dari surau yg berdekatan dengan rumah mereka sementara men

32: teka-teki org2 lama .
pada waktu dulu2 , terdapat sebuah kerajaan yg amat besar dan kuat . rajanya juga seorang yg bertimbang rasa serta amatlah menepati janji . setiap janji2 yg dibuatnya musti dikabulkan .   situasinya

33: orang asli dan polis
orang asli:    maaf tuan saya datang ingin membuat laporan  polis:            ape dia? orang asli:    kawan saya dimakan harimau.. polis:  

34: Gear
 Seorang Tok Batin baru membeli motosikal honda dan kebetulan dalam perjalanan pulang beliau terserempak dengan kawannya,lalu ditumpangkan kawannya itu.            D

35: Ayat Pedih
sori kalian aku off topik skit. kepada gadis-gadis diluar sana yang masih dara mahupun tiada dara, ambik ni <-klik link ingatlah !

36: ISMAIL N PELANCONG - ADAPTASI CERITA SEBENAR
Maka tersebutlah kisah seorang manusia yang bernama Ismail. Ismail adalah seorang pemandu pelancong yang baru je join keja. Kalau dah tugas pun pemandu pelancong mestilah selalu bawak pelancong bersia

37: Sir !!
Me : Sir,should someone be punished for something he or she has not done today ? Sir : No. Me : Good sir! Sir : Why ? Me : Because I haven't done my homework today !

38: Anak..
  Seorang wanita yang tinggal di Tasek Bera,Pahang telah melahirkan seorang anak yang comel.Setelah anaknya berumur tujuh tahun, dia ingin menghantar borang kepada sekolah yang di mohonya untuk m

39: NeWbIe
hye....sy newbie kat cni....harap korang sme ley beri tunjuk ajar... ^_^

40: Hurm..
BBBOOOOOOORRRRRRRIIIIINNNNNNNKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!


Page 4 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]