Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

71: Salah Paham
Ada dua org anak kembar. namanya tam dan toni.mereka sudah dewasa dan telah beristeri. Tam mempunyai sebuah perahu yg sangat usang.Kebetulan suatu hari isteri Toni meninggal ketika menaiki perahu Tam.

72: Selamat Hari Raya Aidiladha...
selamat hari raya bwat sume budak2 kat lj nieh...

73: baru123

74: teka tekuk
jeng3x....   *ikan pa leh undur..? *ikan pa da bulu ketiak..? *dalam merah luar kuning? *merah-merah berpeluh? *2 kepala 6 kaki 2 tangan? *masuk lurus keluar bengkok?

75: korek idung
anak bertanya kepada bapanya...   anak: pak, betul ke make love tu best?   bapak: ha'ah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!   anak: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best? &

76: nasib baik ingat
nsib baik aq ingat paswod aq,.. almklum la dh lme tk on9 kat lj ni,....... mcm mne rkyat kat sni?????

77: What Everlah!!!
recently, when my fren and i arrived at a car dealers to pick up my car, we were told the keys had been locked in it. We went to the service department and found a mechanic working feverishly to unloc

78: Sakit
Ali gi kedai makan. Pelayan: Nak air ape encik? Ali: Nak air.... Pelayan: Nak airlurveyou.... Ali: Gay betul pelayan ni. Ali pun lari lintang pukang. TAkde kena mengena dengan orang diatas.

79: Apiq dekat kedai runcit apek
Apiq:apek saya nak beli yoyo ni   apek: lu mahu beli toto   Apiq:ye la,tapi kenapa apek ni pelat   aPEK:LU MAHU BELAJAR SILAT jumpa lah pak abu apek mana talu ,apek tahu kung fu saja &n

80: Selamat Hari Raya Aidilfitri...


Page 8 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]