Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

71: Selamat Hari Raya Aidiladha...
selamat hari raya bwat sume budak2 kat lj nieh...

72: baru123

73: teka tekuk
jeng3x....   *ikan pa leh undur..? *ikan pa da bulu ketiak..? *dalam merah luar kuning? *merah-merah berpeluh? *2 kepala 6 kaki 2 tangan? *masuk lurus keluar bengkok?

74: korek idung
anak bertanya kepada bapanya...   anak: pak, betul ke make love tu best?   bapak: ha'ah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!   anak: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best? &

75: nasib baik ingat
nsib baik aq ingat paswod aq,.. almklum la dh lme tk on9 kat lj ni,....... mcm mne rkyat kat sni?????

76: What Everlah!!!
recently, when my fren and i arrived at a car dealers to pick up my car, we were told the keys had been locked in it. We went to the service department and found a mechanic working feverishly to unloc

77: Sakit
Ali gi kedai makan. Pelayan: Nak air ape encik? Ali: Nak air.... Pelayan: Nak airlurveyou.... Ali: Gay betul pelayan ni. Ali pun lari lintang pukang. TAkde kena mengena dengan orang diatas.

78: Apiq dekat kedai runcit apek
Apiq:apek saya nak beli yoyo ni   apek: lu mahu beli toto   Apiq:ye la,tapi kenapa apek ni pelat   aPEK:LU MAHU BELAJAR SILAT jumpa lah pak abu apek mana talu ,apek tahu kung fu saja &n

79: Selamat Hari Raya Aidilfitri...

80: tolong
bley tak sape2 aja aku care nak masuk kan video dlam lj?????


Page 8 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]