Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:



Bahasa Melayu Articles

81: benci
we aku nak tau sape pengurus LJ bley x ....aku nak ckp ngan die yg aku nak mintak tolong jangan masuk kan bende bahase inggris tu.....aku bukan faham ape diorang tulis.....please ye tolong buang semue

82: Fakta atau auta ?
. Tahukah anda apabila 350ml air yang diambil dari sinki dankemudiannya dituangkan ke dalam cerek yang mengandungi 150ml air sulingdan dibiarkan terdedah kepada nyalaan api bersuhu 100 darjah celciusa

83: Tercekik tulang
Aku datang dari keluarga yg besar...16 adik beradik, bila sesekali berkumpul, dah tentu mak aku akan buat majlis makan besar-besar dan best-best!!! Dalam ramai2 adik beradik, bukan semua yg suka stail

84: Jam Tangan
 " Seorang pemuda sedang dalam perjalanannya kembali ke Kuala Lumpur dengan menaiki keretapi Mel-malam. Antara penumpang yang ramai ada seorang tua yang duduk disebelahya. Setelah lama berdiam di

85: lembu
aku just nak drop 1 teka teki kt cni soory la klu dh ada ek !!!   ceritanya bermula........ ada 9 ekor lembu jantan jalan2 ngan 1 ekor lmbu btina sampai 1 masa depa nih semua kna lintasi sungai y

86: Cerita tentang katak kecil.......
Pada suatu hari ada segerombolan katak-katak kecil,... … yang berlumba lari Tujuannya adalah mencapai puncak sebuah menara yang sangat tinggi. Penonton berkumpul bersama mengelilingi menara

87: psanan dri staff lj
salam all.... ingat aq ag x????????? hahaha....... da lame x follow up u guyzz....... trlalu bz....... korang xmarah an aq wat iklan jap.... dri staff lj,ktorang bgge sbab web ktorg ni da naik rating.

88: syurga dan neraka
jgn bangga dgn jas dan berdasi krn pakaian trakhir kita adalah kain kafan...   jgn bangga dgn mobil dan motor krna knderaan kita yg trakhir adalah kranda...   jgn bangga dgn rumah dan istana

89: Terbalik ...
Saat indah di awal perkahwinan ...   M : Akhirnya , inilah yg aku tggu stlh skian lama .. F : Apakah kau rela kalau aku pergi ? M : tentu tidak ! jangan sesekali kau berfikiran begitu ! F : apaka

90: Try ni ...
Cube korg try tekan cntrl pstu tekan W ..   nnt kuar magik ..   btol ...


Page 9 of 35
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]