Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Gambar Lawak Articles

11: Awek cun dan lelaki cool
hahaha awek cun buat lawak just masuk link kat bawah ni   http://kemanaarahkita.blogspot.com/2011/05/lawak-awek-cun-dan-lelaki-cool.html

12: Mereka mandi!
              http://www.malasterbang.com/ 

13: Tepat pada masanya
              Sori kalau tak best :) pergi ke malasterbang.com untuk banyak lagi :) thx!

14: Mereka bergelar askar
            Nak Lagi banyak sila ke sini ---> http://www.malasterbang.com

15: kisah Orang Tinggi
Orang yang TerTinggi di Thailand   sumber :  asrirayrock

16: Ragam Binatang
1) tikus menyorok takut kena makan dengan kucing   2)Kucing terkejut kekasihnya kena langgar   3)kesian puppy terselit kat Punggung Tuannya..   4) kuda sedang bermain shok sendiri lay

17: im come back
_______ad88888888888888888888888a, ________a88888"8888888888888888888888, ______,8888"__"P88888888888888888888b, ______d88_________`""P88888888888888888, _____,8888b_______________""88888888888888, __

18: utk dak form 3
bace ni = imran , afiq bargaduh ..mari kite lihat spe yg kena

19: seorang pemuda
Ade seorang pemuda yang bernama azman.Masa diapergi ber jalan jalan dia ternampak duit Rm 100 dia fikir nk ambil ke x nk selama 4 jam .Lepas tu dia ambil lah duit tu nk pergi makan malam .Dia mengguna

20: Pondan Vs Nyah Lak....
Jom Layan Gambar Dibawah: sumber sebenar ; http://asrirayrock.blogspot.com/2011/03/pondan-vs-nyah-lak.html


Page 2 of 76
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]