Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Gambar Lawak Articles

331: testing 1..2..3..
ZZZ... Eh kantoi la plak.. x sayang bini... sape la cikgu bdk ni...? ALAMAK...    

332: Mengapa Facebook dinyatakan haram ?
Sudah muncul fatwa yang berasal dari Ulama Jawa Timur bahawa Facebook diharamkan. Tentunya fatwa ini agak mengejutkan para Facebooker di tanah air. Namun sebenarnya kita harus berfikir

333: Funny cat....
cekci x???.. cejuknyerrr.. Adeh!!! lapaq nyer pasal.. mkn jela... nak bwak g ronda2 nek mto tp elmet utk kcing x de... so cmne la jd nyer.. jnji diorg bwak g jln2.. eh2.. lalat nie.. sah2 nak tamb

334: taadaa

335: tngok jer gmbo nih
inilah sobab selseme babi

336: Awek Cun
Pada suatu hari sedang berjalan-jalan di pekan, Mamat terjumpa seorang awek yang cun. Dia pun tegur awek tu. Awek tu pun menyahut, "Elle, setakat pakai motor buruk tak main lah. Orang nak cari yang ad

337: Senjata yg aneh
Pistol untuk org yg suke bunuh diri.   0060, ajen Emas   Org putih ade Wookie, kite ade wooka. Grrrrrrrrrrr   Serahkan semua duit, letak dalam pistol ni :P   Oho, ko lah yg cu

338: kereta dan tuan (tanx 4 your feedback)
ni kereta tuan punye kilang wat ubat ngan berus gigi   Kereta orang yg buat tedi bear   Kereta tuan kedai kasut   Body tuan kereta yg terlebih modified   Kereta SUMOLAH!

339: zaman sekarang monyet nie
tengok monyet nie ish3 duduk lenang macam boss pulak hai ape la nak jadi degan monyet nie ish3 duduk macam boss tapi perangai nye macam takdek anak.... nie leh zaman sekarang monyet nie..... ish3

340: Hot Girls Calendar 2010..(++18)
VERY HOT    VERY SPICY                          VERY EXOTIC  xXx!!!           


Page 34 of 76
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]