Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Gambar Lawak Articles

391: Driver Prempuan
Kenape ramai prempuan lambat pass atau dapat lesen? tengok la buktinye.   Tempat parking kereta, 'women only'   Ni kat kawasan kude melintas, kalo kanak2 melintas? pikir la sendiri  

392: angkatan perang LJ kingdom
                    Semua rakyat LJ kingdom kene ikut perintak aku, kalo tak, aku tembak sengsorang, kekekekeke    

393: pelik pelik

394: huhu
Pokok: Dah sedia kew? Laki tue: dah lame dah.. ko x tgk aku nye seluar nie dah mengembung?  Bapak Ayam: ko kbuat ngan sape sapai dapt anak ayam ni?!!  Jangan salah sangka!!  

395: pileh r yek
dengan ini, sye dri agensi pencarian jodoh, ingin menemukn anda dgn ank dre yg mseh blom kawen ataw jande...ini merupekn top 3 dripade 100 org dn kebnykn mereke merupekn andartu yg hmper nyanyuk...pi

396: korang leh naik bas gi nepal(gambo diambil di taman koperasi polis kl)

397: Gigi si gigi biru
si gigi biru ga gosok gigi.

398: gigi biru gan bentayan dh brdamai
Gambar si gigi biru tgh kendung si bentayan. Gi jln2 cari mkn

399: untuk bujang trlajak....cpat2 check doctor

400: Kotak Rokok
http://www.lawakjenaka.com/edit/?id=5607


Page 40 of 76
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]