Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

gemok

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: budak_oren
Word Count: 24
Date: Fri, 9 Jan 2009 Time: 2:53 AM
0 comments

kucing ke patung garfield nih???

 

sape nak tumpang meh la...ramai2 lagi bagus...tp duk kat tayar je la...

 

lempeng ke nih????

Share this lawak:

About the Author


Rating: Not yet rated

Comments

  • Fri, 9 Jan 2009 at 4:11 PM, by aku_pown
    pic no 2 nmpk sgt xreal la..tp klo aku ade kucing gmok cm2,erm last2 aku mkn biskut kering je tiap2 ari..

  • Fri, 9 Jan 2009 at 4:19 PM, by budak_oren
    mmg la...mane de org besar tu yg muat duk dlm keta...

  • Fri, 9 Jan 2009 at 4:22 PM, by aku_pown
    pic no 3 2 wlupun xreal tp nmpk gk mcm real..2 la mksd aku

  • Fri, 9 Jan 2009 at 4:29 PM, by budak_oren
    ye la cik aku_pown...beta angkat bendera putih...aha

  • Fri, 9 Jan 2009 at 4:30 PM, by aku_pown
    tq...huhu

  • Fri, 9 Jan 2009 at 6:35 PM, by w0oFeR
    pic ko 2 tu gerenti edit gilos tu

  • Fri, 9 Jan 2009 at 6:52 PM, by budak_oren
    sorry la kalu korang marah pasal aku edit pic je..T_T

  • Fri, 9 Jan 2009 at 7:15 PM, by zanish
    hahahhh... oklah tu.... nice try.....

  • Fri, 9 Jan 2009 at 8:14 PM, by miley cyrus
    kalau gmbr 2 tu betul pun..takkan la x pakai baju...

  • Fri, 13 Feb 2009 at 11:28 AM, by pevita
    itu kucing dikasi makan apa'an yach??

  • Wed, 2 Sep 2009 at 11:38 PM, by syakirah
    kalau aq ade kucing sebesar tu dah lame 24 jam aq peluk x nk lps kn huhuhu

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.