Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Spongebob di Malaysia

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: wanMacho
Word Count: 1
Date: Tue, 6 Jan 2009 Time: 10:50 AM
17 comments

[img Share this lawak:

About the Author

maap kalau dah ada...


Rating: Not yet rated

Comments

  • Tue, 6 Jan 2009 at 11:52 PM, by velove
    dia mati sbb kekurangan air ka????

  • Wed, 7 Jan 2009 at 12:16 AM, by wanMacho
    ntah la velove. sian kat die kannnn...

  • Wed, 7 Jan 2009 at 12:55 AM, by musang
    hahahha velove tgh tido kuikuikuikui

  • Wed, 7 Jan 2009 at 11:40 PM, by miley cyrus
    jgn2 tu bangla mane ntah!!!...

  • Thu, 8 Jan 2009 at 3:07 PM, by cupid_love
    dah ade la..abi tol wan macho nie...basi.....bkn basi pon lah..berlumut dah..bukan berlumut..tarikh lumut dah..berkulat dah...ade cendawan besar2 siap org yg terdesak sngt nak mkn pon tak nak....hilang lapar terus tengok

  • Thu, 8 Jan 2009 at 4:46 PM, by Arrif
    biarlah kalau dah ade pon,xkn la dier nk cek satu2 lawak yg ade dalam web nih drpde start..x ke bengong namenyer tu? lain la kalau lawak tuh ade kt page 1 atau 2.

  • Thu, 8 Jan 2009 at 5:20 PM, by buahtimun
    skg ariff..

  • Thu, 8 Jan 2009 at 9:40 PM, by miley cyrus
    cupid love ni...biarlah si wanmacho tu nk hntr gmbr yg lwk2...lagipun aku tak prnah tngok lagi gmbr2 mcm ni!!!! aku pun dah than dgn si cupid ni..!!!!komen pun bende apeape ntah... malaslah aku nk komen lbih2 nnti si cupid tu mrh la palk..!!!!

  • Fri, 9 Jan 2009 at 12:53 PM, by buahtimun
    skg mili

  • Fri, 9 Jan 2009 at 3:47 PM, by aku_pown
    aku xpnh tgk lg..

  • Fri, 9 Jan 2009 at 9:06 PM, by miley cyrus
    cupid ni ptut digelar stupid babi sbb kalau crita dah ade msti dye sbut babi!!!!benci aku dgr!!!!

  • Fri, 9 Jan 2009 at 9:06 PM, by miley cyrus
    cupid ni ptut digelar stupid babi sbb kalau crita dah ade msti dye sbut babi!!!!benci aku dgr!!!!

  • Fri, 9 Jan 2009 at 9:06 PM, by miley cyrus
    cupid ni ptut digelar stupid babi sbb kalau crita dah ade msti dye sbut babi!!!!benci aku dgr!!!!

  • Fri, 9 Jan 2009 at 9:06 PM, by miley cyrus
    cupid ni ptut digelar stupid babi sbb kalau crita dah ade msti dye sbut babi!!!!benci aku dgr!!!!

  • Fri, 9 Jan 2009 at 9:06 PM, by miley cyrus
    cupid ni ptut digelar stupid babi sbb kalau crita dah ade msti dye sbut babi!!!!benci aku dgr!!!!

  • Fri, 9 Jan 2009 at 9:07 PM, by miley cyrus
    cupid nak marah la tu!!!aku ckp bnyak kali...........!!!!!

  • Mon, 23 Aug 2010 at 11:49 PM, by man96
    hahahahaahhahhaahhhahahahha

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.