Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

1021: bce ah lu......
nyesal aku kenal mu!dhla x sedar diri,xmalu,mu ingat aku suke?puii!x kenang budi.blah la mu!memang dasar BINATANG!kata ABU kepada kambingnya yang DEGIL...

1022: petua untuk dikasihi
petua untuk dikasihi..   ambil sebiji pinang,kemudian baca selawat 3 kali dan baling kepada orang yang dikasihi..untuk lebih mujarab gunakan buah durian.. selamat mencuba...

1023: budi bahasa budaya kita
woi nate...mu ni kure ajar sungguh..gilo,babi,beruk,cih,monyet!wey celako mu ni molek mapuh la pado idup duk nyusoh ke ore lain,aku dok rajin jupo agi ore celako babi po mu!(JANGAN GUNA BAHASA SEPERTI

1024: gua ajaib
pada suatu hari,bedah dan bapanyadatang ke kl nak pergi shopping mall...anak beranak ni baru first time datang ke kl,sebelum ni asyik memerap kat kampung je....jalan punya jalan,akhirnyabedah terpa

1025: Bapak borek,anak rintik
Pade 1 ari neh.. Di petang yang damai.. Seorang mahasiswa d unibesiti tmpatan trserempak dengan seorang pengemis yang sudh lnjut usia.. Mahasiswa ni pn brtanye..'' da lme saye teng0k pkcik kt sini.. E

1026: Ibu ku bersama Uncle Samsul
February 10, 2009   Pada pagi Sabtu, Ahmad pergi bermain golf, sedang dia bermain tiba-tiba dia teringat yang dia terlupe untuk memberitahu isterinya yang ade seorang lelaki tukang pembaik

1027: ayam kokoko
amin : ape dlm plastik tu?dol : ayam. amin : kasi aku sekor leh x?dol : mane boleh! mahal ni aku beli.amin : ala...boleh la.dol : kalu kau berjaya teka ade brape ekor ayam dlm plastik ni, aku kasi ke

1028: 2 branak kaki temberang
Terdapat dua beranak, yang sorang bapak,dan sorang lagi tu anaknya. Mereka berdua ni selalu berbohong apabila mengatakan sesuatu. udah ramai la penduduk sekampung yang jadik mangsa pembohongan mereka

1029: lawakkk jerp..!
1-Kenapa badman pakai kasut hitam..? JWP:- sbb yg merah superman pinjam... 2-Makin tua kamu harus makin pandai , klow ader yg ckp kamuu buruk,sbr...klow ader yg ckp kamuu bodoh buat x tahuuu

1030: Kawan Tak Guna...
Pada suatu hari....aku bangun.....aku nampak ada mesej....masa tu aku masih separuh sedar.......aku cuci muka dan baca balik sms tu.....dia cakap........APE KO BACA MONYET? cis tak guna.....walaupun d


Page 103 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]