Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

1681: cikgu n murid
cikgu : baiklah murid-murid...sila baca apa yang cikgu tulis... BUAH KELAPA  cikgu : ni apa?murid : buah kelapa!!cikgu : betul.. BOLA SEPAK cikgu : ini pulak ape??murid : bola

1682: amin sengalll
amin baru saja menjawat jawatan sebagai seorang kerani di sebuah bank. apabila bos tiada dalam opis, (keluar makan) dia curi-curi masuk ke dalam opis bosnya itu.... amin : wahhh..bagusnya kalu aku jad

1683: main bola dlm kpl terbang
Ada 26 orang gila, mereka mahu diuji kesihatan mentalnya di Amerika. Mereka diangkut menggunakan pesawat Hercules yang besar! Sewaktu di udara,orang-orang gila itu bising kerana bermain bola d

1684: anak bolokk
anak : pak, amende tu pak...slow betul dia jalan.!bapak : owh..itu siput babi... anak : ape, pak ?bapak : siput babi....anak : ape pak ?????bapak : siput babi la sayang.anak : ape tadi ?bapak : siput

1685: sam , ayam dan dol
sam : dol, ape dalam beg kau tu?dol : ayam... sam : boleh awak bagi saya satu ekor please...dol : eleh mane boleh...sam : baik...kalu saya dapat teka berapa ekor ayam dalam beg awak tu , awak bagi se

1686: lelaki bangsat
seorang gadis berusia 20 an menemui doktor Lim, seorg doktor sakit jiwa. gadis : doktor, saya merasa marah kat kekasih saya sehingga saya memanggil die BANGSAT. adakala saya rase die keterlaluan

1687: pintu
2 pesakit jiwaada dua org pesakit jiwa sedang menyusun rancangan tuk melarikan diri. mereka merancang tuk menggunakan tangga yg akan diletakkan di pintu pagar RSJ tersebut. rancangan ini telah disusun

1688: dahaga......
ni lawak lama lah...... kalau korang penah dengar atau dah ada kat sini sorilah.... khusus untuk tatapan generasi baru yg minat dgn cite2 lawak ni dan yg belum penah dengar..... Dalam sebuah

1689: PERBUALAN DUA KILANG
Kilang tuala wanita berkata kepada kilang kondom..,"Ape lah awak ni, siang malam keje overtime... tak reti penat ke? ko tengok aku ni.. keje eight to five, sebab produk aku orang pakai sebulan s

1690: asal usul babi
hidung babi asal nye mancung dan badan nye slim...pada suatu hari..badak ajak babi lumba lari, babi pon sahut cabaran badak..kancil jadi pengadil..1,2,3 LARI!! badak ngn babi pon lari....lari punye la


Page 169 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]