Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

1731: kura2 sial
Pada suatu hari, ada 3 ekor kekura (kura-kura) hendak pergi berkelahbersama-sama. Kekura pertama membawa makanan, kekura kedua membawa minuman,sedangkan kekura ketiga tidak membawa apa-apa pun.Di dala

1732: mr bean pergi klinik
Mr. Bean pergi ke klinik sebab terlalu sakit kepala. Setelah melakukan pemeriksaan, doktor memgang bahu Mr. Bean. Doktor : Saya dengan berat hati terpaksa beritahu, Encik Bean menghidap tumor otak! Mr

1733: kutok mengutok antara binatang
satu petang kambing menegur ayam ...... "apela ko nie ayam,baju cantik tapi kaki ayam" ayam yang bengang pon jawab.... "ko pon same,janggut panjang alim konon tapi nampak telor

1734: lawak la jugak
 Ni adek Mr.bean ke atau anak die....x tahu asal usul...

1735: Secret
Untuk perempuan sahaja...u all ckp:wei,ade org suke kat ko...perempuan itu bertanya:sape?u all ckp:namanya LUPI...die tanya:sape lupi?????u all ckp:LUPIKIRLAH SENDIRI!KUAH............

1736: yang paling tepat
Jusoh telah diamanahkan supaya memilih dari calon-calon yang memohon untuk mengisi jawatan yang telah ditawarkan. Setelah menyusun dan mencari dari biodata-biodata yang diterima, dia dapati ada 4 pemo

1737: ayat ayat...????
Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu?Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar n

1738: rock!!!!
Black, nama samaran yang diberikan pada members rock yang selalu lepak di Larkin Flat. Selalu rockers ini akan berkumpul ramai ramai dan ditemankan gitar tong. Biasa lah.. kalau dah bercampur,salah sa

1739: naik gaji
Selamat tahun baru 2009, tahun baru gaji baru semoga semangat bekerja baru,azam baru atau renew azam lama hohoDari Karam Singh WaliaKenaikan gaji itu amat penting bagi menjaga alam sekitar. Tanpa kena

1740: cemburu
Seorang isteri menghubungi suaminya,tetapi dia menyuruh anak lelakinya yang menelefon si suami yang sedang bekerja di tapak pembinaan.Selepas si anak membuat panggilan,si anak memberitahu ibunya seora


Page 174 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]