Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

1801: nak beli Tv
Ade sorg nama brader ni nama dia ape yerk.....ooo aku ingat nama dia Search. Satu hari dia pergi ke sebuah kedai letrik pasal nak beli tv. Pastu dia cakap kat tokey kedai tu.."Apek saya na

1802: Pencuri sempoi
di sebuah rumah kecil tingal lah seorang kakak dan adik lelakinya..yang sempoinya depa dua orang nie pencuri kecil-kecilan jerk..depa nak jadi yang lebih besar..depa x mampu so kena jadi yang kecik j

1803: kisah aku dengan Jin
nama aku Boyot, nama glamor aku Boy. aku nie budak yg miskin dan gemuk orang semua x suka cara aku makan nasi,setiap sejam 3 pingan nasi jugak habis.beberapa hari kemudian aku bosan ar,aku kuar ar uma

1804: lawak sin chan... blackwidow_23 (aku edit balik)
Guru dan Sin Chan... Soal Jawab Guru dan Sin Chan...  Guru : Kenapa awak lambat? Sin Chan: Kerana sebuah papan tanda. Guru: Papan tanda mana ? Sin Chan: Yang ada tulisan, "Sekolah di hadapan

1805: kacang ke ape nie
ini kisah benar berlaku..dulu di sebuah kampung ade ibu yang baru melahirkan anak ke dua anak pertama adalah kakaknya umur 2 tahun setengah,dan aku pergi ar lawat anak itu, comel owh.yang aku tak tah

1806: Ingatkan Aiskrim
haii, nama aku abu,aku umur 13 tahun masa itu,aku kat sekolah join kadet polis.selepas 2 bulan kena hemtam dengan seniur aku kena masuk kem peringkat sekolah.aiseh maklum lah kali pertama masuk kem

1807: soal jawab guru ngan shin chan
Guru dan Sin Chan... Soal Jawab Guru dan Sin Chan... Guru : Kenapa awak lambat? Sin Chan: Kerana sebuah papan tanda. Guru: Papan tanda mana ? Sin Chan: Yang ada tulisan, "Sekolah di hadapan, jala

1808: korek hidung
satu hari,amin dan ben kluar jalan2...ikuti prbualan dua org kwn tu amin:jom kita main ikut saya tau!!!!!! ben:no halll!!!! amin:tmpr pipi ben:tmpr pipi lama2 klamaan..amin trasal gatal d

1809: Semayang
amin, busuk ngan semon slalu melepak.....pak iman geram sngt nengok tige budak bgng nih lalu pak imam pon gi la kat dorang >Imam: Assalamualaikum sedara bertige. >amin, busuk,semon: Yo >Imam: koran

1810: laloq punya pasal
dia jeling kat aku.. aku jeling blik kat dia.. dia bangun lalu menghampiri aku.. aku pon bangun.. dia bersuara...ya incik mahu order apa?? la aku kat kdai mamak rupenye... tu


Page 181 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]