Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

1941: tu lah mandi jgn bogel
Seorang gadis berjalan di sebuah kawasan dusun. Tiba-tiba dia bertemu sebuah kolam. Lalu dia segera menanggalkan pakaian dan bersedia untuk terjun. Tiba-tiba pemilik dusun itu muncul dan menjerit da

1942: teka teki tekuk
Antara huruf A hingga Z,banyak-banyak huruf tu..mane huruf yang boleh kahwin ...ahhh sape dapat jawab???? jawapannya ialah...huruf i ngan u lerrr..hehehehehe.nih antara pasangan bercinta lerrr ..heheh

1943: ashtray
Pada 1 hari yg cerah, secara kebetulan adelah 2 org pemuda ni melangkah masuk ke sebuah restoran terkemuka dengan gaya ala-ala macho. Dorg ni bukan sedara dan tak kenal  pun sblm nie..pas tu

1944: makan ashtray
Secara kebetulan ader la 2 pemuda kacak nie melangkah masuk ke sebuah restoran. dorang ni tak kenal dan tak pernah jumpa sblm nie..maka, masing-masing pun duduklah di meja pilihan masing masing dan b

1945: dosa
pada satu hari ade sorang mamat name die mamat.die pergi mall.saje je biasalah org muda kan.jadi die nampak penimbang berat yg jenis machine jadi die try.sekali tengok berat die 150 kg padahal die kur

1946: devid blen
devid blen menunjukkan megik duit kepada datok dia, Ah Long Cheng Kuang Kuang Kuang. Datok dia kata mai tunjuk kat tok. Dia buat bagi duit 2 hilang. Pada hai dia cuma lempaq kat sofa ja. Tok dia rabu

1947: what for breakfast
Kisah ni terjadi kat sebuah restoran yg agak ekslusif. 4 orang mamat nak order fevret fud memasing..waitress: Order pleasee... Sulaiman: gv me briyani rice..Kamarulzaman: i want chinese fried rice.. A

1948: 10 CARA MENAKUTKAN JIRAN ANDA:
1.) Kat halaman belakang, gali 2-3 batas berbentuk kubur kemudian letakkan papan dan kain putih. Bila jiran tegur nanti, kata “Takde apa-apa tu. Saya nak tanam sayur….nak berkebun”, sambil me

1949: perbezaan dam haji dan dam ular...
ade bnyk jugak perbezaan dam haji dan dam ular.... 1.bnyk org tak dpt seru dpt gi haji klu die main dam haji...tp klu die main dam ular...die berasa tetap nak gi haji...klu die main dam haji,die

1950: bacelah....kalu x korang akan menyesal
  Seperti yang korang tau.....nama aku Isnin bin Selasa walaupun aq lahir pada hari Khamis.Mungkin bapak aq berikan nama tu sebab mungkin hari 2 bapak aq bertemu dengan isterinya merangka


Page 195 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]