Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

2231: Jenis Org Berdasarkan Kentut
Tak jujur : Orang yang kentut dan salahkan orang lainBengong : Orang yang tahan kentut berjam-jamYakin Dengan Diri : Orang yang kentut dengan lantangSadis : Orang yang kentut dalam selimut dan kibask

2232: Artis Dunia
1) Kumpulan yg. tinggal kat belakang jalanBack Street Boys2) Artis yg. memiliki rekod gaji palingkecil di dunia50 cent3) Kumpulan pondan yg. buat show pukul 7 (pagi @malam)Sheila on 74) Kumpulan yg. b

2233: Satu Minit Tiga Kali Malu
 Satu Minit Tiga Kali MaluAlkisah ada seorang budak bandar (city boy/org asli KL katakan) yang bernama Fat Joe. Dia yang dibesarkan dalam kehidupan moden telah ditakdirkan bertemu jodoh dengan se

2234: BERUK PUNYER CITER
Ada 3 ekor beranak ekor beruk nie...sekor datuk eh.. sekor gi bapak eh.. n sekor lagi plak anak eh.. diorang nie nak gi lintas sebatang sungai. pas 2, diorang nek jambatan lintas sungai 2.. tapi, y

2235: Memohon Pekerjaan di Malaysia Airlines System
Mohd Kamal Bin Abdul Ghafar5 Jalan 3/4, TamanBukit Indah68000 Ampang Selangor.(Rumah pakcik saya)Tuan Pengurus Besar KananMalaysiaAirlines System        &nbs

2236: SALAM DI PERANTAUAN
Dikeretan akhbar hari ni seperti biasa kalu dah dekat2 pose ni..ramai la buat "SALAM PERANTAUAN"..ala orng pie oversea tuh...nak buat ucapan Hari Raya...."Family pertama":Saya Mohd

2237: Kuah saja boss...
Kejadian ini berlaku di antara seorang bos berbangsa cina dan pekerja nya berbangsa melayu.Bos : ajo, mali kita makan? Ajo : ok2..jom..tempat mamak biasa ok bos?Bos : aiyaa..hali hali makan mama

2238: Buah-buahan Tempatan dan orang Cannibal
Pada satu hari 3 orang lelaki telah sesat ke dalam hutan. Mereka telah ditangkap oleh satu puak orang asli yang makan manusia (kira macam cerita cannibal holocaust ler ni). Ketua puak tu pun mengarahk

2239: ANAK
Teka-Teki Kalau anak katak dipanggil berudu, Kalau Anak rama-rama dipanggil ulat beluncas, Kalau anak nyamuk dipanggil jentik-jentik, Anak siput dipanggil apa? Jawapannya: Anita Sarawak .

2240: KIlat
Suatu hari ,        Seorang polis telah pergi ke rumah mayat.Dilihatnya keadaan mayat- mayat sedang senyum, lalu dia berasa hairan. Maka dia bertanya kepada si penjaga te


Page 224 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]