Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

581: JOKE PROVOKASI
  atuk gb @tgok btul2 wan gb (NENEK) kucing gb baju kuning tu very close member gb syok gak member dia yang ini wa pernah post dulu ko rang kenal kut ni lah gb  

582: kisah wartawan
Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang, Malaysia. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati m

583: Abu Nawas
abu nawas ialah penasihat raja.... oleh kerana abu nawas telah berbakti lama ........raja pun beri die hadiah seekor kuda.... kuda tu kalo nak jalan cakap alhamdulillah kalo nak berhenti cakap allahua

584: moon-yet rempit
Ada brani  bro... gang  baru untuk mat rempit yang buat bising kat taman perumahan cuma yang ini lebih berdisplin

585: ayat2 yg x betul.....
ini ialah antara ayat2 yg x betul/munasabah   1. ali berada di stesen kereta api gemas besama abu. abu betanya kpd ali,, "ko nk beli tiket nk gi mane??" ali bkata,," aku beli tiket nk gi sabah...

586: Jangan Pandang Aku Hina
1 hari,ada sorang janda wat iklan/flyer yang bertulis; "saya mencari seorang lelaki yang takkan pukul saya,takkan lari dari saya dan pandai main seks. jika anda menepati syarat sila dail 019-XXXXXXX"

587: bilik terakhir
Π kisah ni btul2 trjadi.....takut beb....patut la penjara tu cm mnyeramkn.......huh!!!!!!!!!!! Berlaku di Penjara Pudu Kuala Lumpur di suatu ketika dulu. Hanya boleh disebarkan pada orang2 ter

588: Budak2 Bengong
Ada 3 orang budak yang gagal pendidikan seks. Amin,Mamat dan Asyraf. Cikgu mereka Pn.Suraya pun memebebel la kat mereka sebab asik gagal je. budak2 tu pun tak puas hati. Ikuti dialog kat bawah ni Amin

589: TEKA-TEKI..
........................................................................................................................................................................................................

590: [~lampu pecah~]
aq ade teka-teki lgi untuk k0rng..=p       ngar ya..bnyk2 lmpu, lmpu ape klau pecah kuar 0wng..=?/?/?/?/?/?/?/?/?                


Page 59 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]