Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

51: lif..
Pada satu hari Bedah dan bapanya datang ke Kuala Lumpur dan pergi ke shopping mall...Anak beranak nie baru first time datang Kuala Lumpur, sebelum nie asyik dok memerap kat kampung... Jalan punya jala

52: Susu Dumex
Belilah susu dumex.ya membantu kanak2 blajar dngan cepat. .Hari 1anak:ayah,npa matahari panas.Ayah:sebab Allah lah matahari panas.pasti ada sbb npa matahari panas.Next dayanak:ayah.npa kreta brjalan?A

53: pak pandir n ubi layu
Satu hari kecoh Pak Pandir panggil wartawan datang kerumah dia.Bila wartawan2 sampai mereka pun bertanya ada apa yang menarik ni pandir.Pak Pandir pun kata..tengok ni..aku tanam pokok rambutan tapi tu

54: Pasti Didenda
Di dlm blik,c suami N c istri bgtu srnok brstubuh.tnpa disedari oleh mreka,anak yg bru brumur 8 thn mreka sdg mlihat aksi mreka. . .Anak:ibu,ayah, ,knpa ibu N ayah buat cam 2. .Ayah:(x ingin beri pnje

55: kerana cemas
Seorang lelaki menalipon hospital untuk memberitahu yang isterinya nak bersalin. Dan jururawat hospital menjawab talipon lelaki tersebut.Lelaki: "Hello... tolong saya sebab isteri saya nak bersalin!"J

56: duit dan air
Ada seorang pemuda ke kedai mamak dia hanya ada 70 sen semasa itu.Pemuda : Mamak berapa harga teh panas deengan sejuk?Mamak : Panas 70 sen sejuk RM1.20.Pemuda :! Bagi teh panas 1.Sampai je teh tersebu

57: xde gigi
Chep(Nama samaran) bagitau tunang dier Lara Croft(Juga nama samaran) teringin nak jumpa nenda Lara. Satu hari, Lara berkesempatan memperkenalkan Chep kepada nendanya. Sambil duduk menunggu, Chep mengu

58: motor vs khalwat
Sepuluh Sebab Cuci Motor Adalah Lebih Baik Dari Berkhalwat.Cuci motor boleh dilakukan depan kawan-kawan tanpa merasa malu dan bersalah. Masa sedang asyik menggosok dada motor tak perlu tengok-ten

59: Hotel Mahal
Mary Sue datang ke sebuah kota besar untuk pertama kalinya. Dia check-in di sebuah hotel mewah dan seorang pelayan membawakan begnya menuju ke bilik yang Mary Sueakan menginap.Mary Sue mengikuti langk

60: Hari Jumaat
Sepasang pengantin baru mengalami gangguan kesihatan. Setelah diperiksadengan teliti, doktor memberitahu perkara itu disebabkan oleh hubungan seks yang terlalu kerap."Untuk sementara waktu ini, anda b


Page 6 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]