Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Bodoh Articles

861: Bukan Pasal Sabun
Suatu hari Ali pergi ke klinik haiwan untuk beli sabun super power kucing, ........... Ali : doktor ade sabun super power kucing? Doktor : ade tapi u boleh gunakan sikit je, setiap kali mandikan kucin

862: itik itik
suatu Hari di sungai.emak itik dan anak anaknye hendak menyeberang sungai mak  :jom berenang ke tebing sane anak : jom mak  :ingat tu kamu ade lime org anak  :ok selepas itu mereka meny

863: salah paham
ada sorang laki dlm bas tgh pgang gambar awek die tiba2 gmbr tu jatuh kat bawah kain satu makcik.laki tu pun kata:makcik tolong angkat kain saya nak amik gambar.makcik itu terus lempang laki itu

864: salah paham
ada sorang laki dlm bas tgh pgang gambar awek die tiba2 gmbr tu jatuh kat bawah kain satu makcik.laki tu pun kata:makcik tolong angkat kain saya nak amik gambar.makcik itu terus lempang laki itu

865: budak bodoh
ada dua orang budak bodoh yang berkawan baik.Satu hari si a tidur di rumah si b.pada malam itu si b berdengkur dengan kuat. keesokan paginya,si a berkata nape smalam kau berdengkur kuat susah  ak

866: keling ngan pak arab
Ade Satu Keling nie.Die ni memang tak tau cakap melayu.die hanya tahu cakap 10 .20. penuh. tibe tibe pak arab nie datang  untuk isi minyak kereta.die pun merepak ape entah.Pada masa itu minyak ud

867: asal usul name ATLANTIC
Di zaman dahulu masa zaman melayu melaka berperang. amerika pun telah mengambil satu tebusan orang malaysia. org malaysia dibawa ke suatu tempat yang sejuk. org amerika itu pun melepaslaa di tepi iglu

868: suatu hari di masjid
Ahmad   :kamal jom pergi solat di masjid yang baru Kamal    :ok Bilal       : (azan dilaungkan) Di masjid pula Ahmad   :allahhuakbar Kamal    : (masih bers

869: Mamat dan Pencuri
Suatu hari pencuri rompak rumah mamat.tibe-tibe mamat membuka pintu. Pencuri itu terus berlari dan menyorok dalam peti ais.tibe tibe mamat  terjatuh dan terus mati disebab kan barak otak.hari set

870: hantua..
  pada satu ari,terdapat sorang mak cik hendak ballik ke umahnya.tiba -tibo dia ternmpk lembaga yang trsangat la hitam .mak cik  tu setat berlari ketKUTAN...........dia pun terjatuh lembaga


Page 87 of 238
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]   [79]   [80]   [81]   [82]   [83]   [84]   [85]   [86]   [87]   [88]   [89]   [90]   [91]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [97]   [98]   [99]   [100]   [101]   [102]   [103]   [104]   [105]   [106]   [107]   [108]   [109]   [110]   [111]   [112]   [113]   [114]   [115]   [116]   [117]   [118]   [119]   [120]   [121]   [122]   [123]   [124]   [125]   [126]   [127]   [128]   [129]   [130]   [131]   [132]   [133]   [134]   [135]   [136]   [137]   [138]   [139]   [140]   [141]   [142]   [143]   [144]   [145]   [146]   [147]   [148]   [149]   [150]   [151]   [152]   [153]   [154]   [155]   [156]   [157]   [158]   [159]   [160]   [161]   [162]   [163]   [164]   [165]   [166]   [167]   [168]   [169]   [170]   [171]   [172]   [173]   [174]   [175]   [176]   [177]   [178]   [179]   [180]   [181]   [182]   [183]   [184]   [185]   [186]   [187]   [188]   [189]   [190]   [191]   [192]   [193]   [194]   [195]   [196]   [197]   [198]   [199]   [200]   [201]   [202]   [203]   [204]   [205]   [206]   [207]   [208]   [209]   [210]   [211]   [212]   [213]   [214]   [215]   [216]   [217]   [218]   [219]   [220]   [221]   [222]   [223]   [224]   [225]   [226]   [227]   [228]   [229]   [230]   [231]   [232]   [233]   [234]   [235]   [236]   [237]   [238]