Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

batuk kering

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: ambuk
Word Count: 105
Date: Fri, 10 Apr 2009 Time: 5:05 AM
0 comments

sciencex melawat neneknya badigol yang sedang kena tahan di hospital kerana menghidap penyakit batuk kering (uhuk uhuk). sciencex budak yang baik lalau membawa neneknya sekontainer aiskrim. neneknya pon makan aiskrim tuh sampai habisÉsetelah habis makan, badigol terbatuk batuk kering lalu meludahkan kahaknya yang bnyk ke dalam kontainer aiskrim tuh. sudah habis neneknya tidur balikÉsejam kemudian neneknya terbangun kerana terbatuk batukÉbadigol pon bertanya kat sciencex jika aiskrim yang dibawanya tadi masih ada. sciencex kata dah habis. kerana terlalu haus badigol terus mengambil kontainer aiskirm yang penuh kahak tadi sambil menyudukannya kedalam mulut lalu berkata kepada sciencex ÒEH KAN SAYA DAH KATA MASIH ADA!Ó Share this lawak:

About the Author


Rating: Not yet rated

Comments

  • Fri, 10 Apr 2009 at 5:42 PM, by emperor lelouch
    ko dah melampau....siap ko!!

  • Sat, 11 Apr 2009 at 8:25 AM, by ambuk
    eii!! apa melampau? temepleng kang! hahaha ada aku sebut nama awak kan dalam story nie? bodoh!

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:05 AM, by Science2
    lelouch kasi ajar ini budak!!! ambuk bodo ambuk bodo

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:33 AM, by princess_happy
    huhu stupid huh?dahlah...pas ni xah nk libatkan nama member kat sini... even dengan sengaja or xsengaja.... ambuk please dont send stupid post like this... r u want to be the WORST MEMBER here?? think b4 post joke or comment...

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:35 AM, by ambuk
    mana ada nama member? sciencex dan badigol tak wujudkan dalam nie? ish! baca betol betol lain kail

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:42 AM, by Science2
    princess happy ever after aku sokong ko

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:46 AM, by ambuk
    scince2 awak senior kan? lawak awak tak lawak lah! yang awak tahu komen je? apa da!!!! ptuiii!

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:49 AM, by Science2
    mana ade aku cakap ape....aku sokong princess_happy je.nak tahu sape senior meh aku tolong tunjukkan.gedebuk!!!!patah batang hidung ambuk.

  • Sat, 11 Apr 2009 at 9:51 AM, by ambuk
    hahahaÉgedebuk tu bunyi biji anu awak jatuh³³hui besor nye! ala senior dalam lawak jeÉ

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:03 AM, by Science2
    ishhhhhh ko ni gila sex.......dah brape istri ko ade.Trus terang menyesal putri kalu kahwin ngan ko.Lbih baik putri kahwin ngan orang lain,ngan abang aku pun xpe gak

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:05 AM, by ambuk
    eh knpa bukan kawen ngan awak? oh lupa plak? awak tu jenis sukaÉ

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:06 AM, by Science2
    ishh bodoh btul SPM mane leh kawin lagi...BODO awek bleh laa

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:11 AM, by ambuk
    ye lah aku bodo maap tuan

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:16 AM, by Science2
    bagus,anak buah yang setia! Dah ahhh,aku dah nak balik dah.Nanti ko bergaduh la plak ngan lelouch tuuu

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:31 AM, by princess_happy
    ambuk ni mcam xbetul pun ade...b baru brp minggu kat sini.. adehh commentnye lagak mcam dah lama ye...

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:33 AM, by Science2
    sokong princess_happy ambuk tu kan indon,memang indon prangai macam tuuu

  • Sat, 11 Apr 2009 at 10:33 AM, by Science2
    wooo,tarik balik kata-kata aku tuu

  • Sat, 11 Apr 2009 at 11:16 AM, by princess_happy
    hehehe....science..sat lagi awk kene bom ngan c ambuk...

  • Sat, 11 Apr 2009 at 12:31 PM, by ambuk
    maap lah! encik saya bodo maap kamu tu memang genius lagi pandai

  • Sat, 11 Apr 2009 at 12:37 PM, by Science2
    thx,kita sama-sama.Ada yng pandai ada yng bodo.Yang pandai tu tinggal kat malaysia,yng bodo tu tinggal kat indon.LMFAO

  • Sat, 11 Apr 2009 at 12:38 PM, by ambuk
    eh tak berani aku lawan orang indon dan malaysiaÉ

  • Sat, 11 Apr 2009 at 12:39 PM, by ambuk
    sungguh pandai nilai wangnya jauh lebih rendah dari negeri kita yek? memang sah pandai!

  • Sat, 11 Apr 2009 at 12:45 PM, by ambuk
    lalalalalala

  • Sat, 11 Apr 2009 at 1:01 PM, by azroq
    hula hula hulahup

  • Sat, 11 Apr 2009 at 1:07 PM, by Science2
    ko orang mana ambuk?pls bagitau.Sah orang indon.

  • Sat, 11 Apr 2009 at 1:12 PM, by ambuk
    saya punya nilai wang ringgit jauh lebih mahal dari nilai wang ringgit negara awakÉah kalau genius coba teka dari mana? lagi pon setauhu aku orn malaysia nie bnyk sngt menyajung penyanyi indon? eh tak malu ke?

  • Sat, 11 Apr 2009 at 1:57 PM, by Science2
    ohhhhh...Singapore. Hek eleh......

  • Sat, 11 Apr 2009 at 1:58 PM, by Science2
    setakat singapore kawan aku pergi beli kasut saja.

  • Sat, 11 Apr 2009 at 2:44 PM, by ambuk
    tu kawan awak? mampu ke awak? kekeke setakat menyberang untuk ku buang duit je maklumler bnyk lebbih

  • Sun, 12 Apr 2009 at 12:55 AM, by angel
    ala ambok kalo stakat s'pore tu x yah eksyen ler...org s'pore banyak menumpang kat jb...

  • Mon, 13 Apr 2009 at 11:03 AM, by azroq
    perangai org x sedar diri mmg camtu...

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.