Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

H1N1

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: hasif
Word Count: 59
Date: Tue, 7 Jul 2009 Time: 11:29 PM
0 comments

Walaupun wabak selsema babi sedang merebak, kaum bapa masih juga membawa isteri dan anak anak keluar besiar-siar di khalayak ramai. Kajian menunjukkan ramai kaum bapa tidak takut dan ambil peduli kepada H1N1 ini sebaliknya mereka lebih takut kepada B1N1.

 

 

 

 --------

(sorry, aku awal2 lagi cakap, joke ini aku dpt dari kawan pagi tadi)

Share this lawak:

About the Author


Rating: Not yet rated

Comments

  • Wed, 8 Jul 2009 at 5:05 AM, by Heiji
    tp yg aku tau ramai org dah kena penyakit M4L45!!!!!!!!!!

  • Wed, 8 Jul 2009 at 6:51 AM, by mohammad fauzi
    haha......

  • Thu, 9 Jul 2009 at 8:28 AM, by poker face
    hahaha...lawak ringkas yg betul2 menjadi..hasif pun takut B1N1 ni kan...

  • Thu, 9 Jul 2009 at 4:21 PM, by aWek p0y0
    wakaka,,,,,,aper cbb dowang leyh tkot bini ah?????

  • Thu, 9 Jul 2009 at 11:21 PM, by mohammad fauzi
    sbb diorang ada pasang awek poyo cam kou......

  • Thu, 9 Jul 2009 at 11:52 PM, by aWek p0y0
    iyerw????tataw lark,,,,,,ukan sbb laky urh mmg pengecut er????? ___________________________________________ peace no war

  • Fri, 10 Jul 2009 at 10:07 AM, by Maharaja Azroq
    takut bini? camne rasanyer takut bini...

  • Fri, 10 Jul 2009 at 5:40 PM, by justboycuz
    rasenyer macam takut kat girlfriend kot...

  • Fri, 10 Jul 2009 at 5:41 PM, by wanie lupp lupp
    ha'a .. bpakk qu pon tkuwt mom qu ... ??

  • Fri, 10 Jul 2009 at 6:04 PM, by hasif
    Aku x takut ke bini tapi masalahnya bini x takut pada aku.....

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.