Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

jangan tunjuk pandai

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: loneranger
Word Count: 174
Date: Fri, 16 Jul 2010 Time: 9:44 AM
12 comments

di sebuah pejabat yg aman..terdapat 3 org staff yang semuanya tiadk pernah sekepala..mereka bernama E,W dan Z..si E ni suke blagak pandai..Pada suatu hr..W dan Z ingin mengenakan E..Mereka telah meminta E supaya tarnsfer gmbar dari kamera digital ke dlm komputer...dengan rse riaknye E membuat ape yg di minta..sejam kemudian kerjanya tak jua selesai..rupa-rupanya die tak tau mcm mne nk transfer gnbar tu..2 jam kemudian akhirnye beliau telah berjaya...tetapi gmbar tersebut telah bertindih2 dan dye terus gelabah dan menyusun stu persatu..W dan Z pon dtg kepadanye dn berkate..E ape sshnye klik la views dan cri icon thumbnails or rightklik kat mouse tu tekan refresh...dengan mlunye E membuat ape yg dikatakan..lalu menjadi..seluruh staf di pejabat mentertawakannye..esoknye E tak dtg kerja..rupa2nye E mengambil cuti selama smggu untuk menahan malu..

selepas msuk kerja E msih lg di ketawakan..sehingga sekarang E msih lg di ketawakn dan E msih lg menunjukn kepandaiannye yg bodoh itu dengan ase tak bersalah...hahaha....

Share this lawak:

About the Author

jangan la nk menunjuk pndai sgt..


Rating: 0.0

Comments

  • Fri, 16 Jul 2010 at 10:16 AM, by farah permas
    abes tu mende ni lawak sgt ke..?

  • Fri, 16 Jul 2010 at 10:24 AM, by loneranger
    bg aku mmg lawak gler...kowg tak de kat tempat tu kowg tak tau..

  • Fri, 16 Jul 2010 at 11:03 AM, by farah permas
    ok la..maknenye penceritaan kurg tepat lah.

  • Fri, 16 Jul 2010 at 11:06 AM, by momoKiy
    abih mu 2 pndi sgt arr... menda nie x lawok..

  • Fri, 16 Jul 2010 at 11:21 AM, by Batu The Rock
    citer ko mmg lawak arr lone... ko jgn amik ati ttg komen farah tu... sbb dulu sekolah farah amik aliran sastera tamil, sbb tu die x brp nk paham...

  • Fri, 16 Jul 2010 at 11:35 AM, by Melly
    hahaha~ btr, cian kt farAH

  • Fri, 16 Jul 2010 at 1:30 PM, by farah permas
    btr tu lg buta hati..lawak ngan xlawak pon xdpt kenal..kan bute perut..bute seni..bute segalenye.

  • Fri, 16 Jul 2010 at 2:45 PM, by Avenged.Sevenfold
    sepatutnye, lawakjenaka ni buat lg satu ketegori la, iaitu kategori TAK LAWAK..

  • Fri, 16 Jul 2010 at 3:48 PM, by Max
    apa yg lawaknya,x paham aku

  • Fri, 16 Jul 2010 at 7:06 PM, by ANUar
    No Good

  • Sun, 18 Jul 2010 at 6:12 PM, by lalalitamplom
    whahaha....(gelak main2)

  • Wed, 4 Aug 2010 at 10:36 AM, by besar_punyee
    no class...

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.