Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

nak tanya ?

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: ambuk
Word Count: 39
Date: Thu, 9 Apr 2009 Time: 3:21 AM
0 comments

azroq : oi! kenapa lah nick awak tuh science2? ish tak paham aku science2:hidup sparta , oh ye kerana saya tak pernah submit lawak. takut kena komen lah! saya tahu komen je seolah saya teror azroq: ish awak bodoh lah Share this lawak:

About the Author


Rating: Not yet rated

Comments

  • Thu, 9 Apr 2009 at 3:26 PM, by Science2
    bodoh aku submit lagi bnyk aku tukar nickname bengong........ingat ako antar lawak banyak tuu bagus sangat....x tau apa-apa mai serbu gila babi punya sawan bacala dulu sblum mengutuk atau komen bodo bengong

  • Thu, 9 Apr 2009 at 3:27 PM, by Science2
    ako tukar kpada engkau

  • Thu, 9 Apr 2009 at 3:28 PM, by ambuk
    jangan mareÉlawak jeÉaik terasa ke? kenapa tukar nick?

  • Thu, 9 Apr 2009 at 3:36 PM, by azroq
    apsal lak nama gua dikaitkan dan digunakan utk bergadoh ngan science2... ini bleh mendtgkan marah... ha ha ha

  • Thu, 9 Apr 2009 at 3:38 PM, by ambuk
    takde makna ler azroqÉawak dan science bukan gadoh berbual je hahaha

  • Thu, 9 Apr 2009 at 4:04 PM, by emperor lelouch
    hei science tahun ni ko spm kan?kesian ko..kena study hard{aku takyah study pun.aku dah genius}semua A tu

  • Thu, 9 Apr 2009 at 4:07 PM, by ambuk
    semua A. hahahaÉbudak mana lak sial nie

  • Thu, 9 Apr 2009 at 4:40 PM, by tekak_serigale
    hahaha...xlawak la korg nie... (>.

  • Thu, 9 Apr 2009 at 8:15 PM, by pinkkygurlzs_13
    lelouch tu blagak je lebih.....

  • Thu, 9 Apr 2009 at 10:14 PM, by Science2
    ntah lelouch,ko ade unsur brlagak laa...takat jdi tukang jahit nak buat ape?

  • Thu, 9 Apr 2009 at 10:54 PM, by emperor lelouch
    aku tak belagak.cuma pentingkan diri je.dah memang aku genius nak wat camna?

  • Fri, 10 Apr 2009 at 2:12 AM, by Science2
    nak tahu sbab aku tukar nickname baru.sebab password aku lupa haha lmfao

  • Fri, 10 Apr 2009 at 8:02 AM, by ambuk
    awak lupa password sal apa?

  • Fri, 10 Apr 2009 at 8:12 AM, by angel
    lelouch tu bodo nak mamposs..sebenarnye jadi die dok kkabo kat korang yg die tu pandai sgt....ko kalo takat spm ker...jgn nak brlagak sgt ler...budak bodo nak mampossss......

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.