Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Komputer Articles

11: fibonacci numbers sequence
korang pernah dengar tak tentang 'fibonacci numbers'??salah satu subjek matematik??? fibonaci numbers adalah nombor yang ditambah dgn sebelum nya bermula dengan 0,0,1,2,3,5,8,13,21,33 dan.............

12: teka teki
1. Minyak ape yang disukai oleh lelaki? 2. Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar? 3. Binatang ape yang power dlm bab berKarate? 4. Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tol

13: teka teki buatan Albert Einatein
Ada 5 buah rumah yang masing-masing memiliki warna berbeda. Setiap rumah dihuni satu orang pria dengan kebangsaan yang berbeda-beda. Setiap penghuni menyukai satu jenis minuman tertentu, merokok satu

14: Jaguh Pedang....
Dalam satu pertandingan untuk mencari jaguh pedang dunia,tiga orang peserta berjaya ke peringkat akhir.Jaguh pedang dari Sepanyol,Jepun dan Malaysia.Di peringkat akhir, semua peserta di kehe

15: istilah baru
apolo=amalan pemakanan org lemah otak golf=golongan org lemah fikiran VIP=very idiot person ha.. lawak tak

16: tak tahu guna ms word
pada suatu hari ada seorang pemuda gi beli ms word 2007 di kedai  computer . selepas 30 hari dia nak sambung wat projek . dia bukak je terus keluar satu mesej mesej nya ia lah 30 hari men

17: xde keje
_____________________________/`\____________\O/___________"help!!shark!"

18: windows

19: bla bla bla bla bla
JKHSUJQHSJWDH;UJQIATGDIUJQUWIDHJQK;WUIHDUQGW;UIWDGUJQUHUWIDH;JWSH;UEWHFIHW;OHEIFHIWHEIF 'IEJHFIWHEJFHUIWGEUFGWHJBDJHFUEWHF'WF WFWUFGJIWEHFBDJEHFBUEWHFJHBDWJHEUFHDUWHFJHUEWHF    

20: tempat untuk org chat..(bkn lwk)
jom kte chat same2..... nanti2 je la kte antar lwk erk.....


Page 2 of 6
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]