Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Kontroversi Articles

1: Perkara Serius Yang Tak Serius
Ada seorang budak lelaki menelefon geng dia kerana di pukul geng lain.Budak kena pukul: Bro gua kena pukul to.. to..long! Wa.. ada dekat area Bangsar tolong wa..Geng dia siap bawak kayu besbol dengan

2: VVIP Bersih 2.0 Rally kena tangkap!
Kesian ... you're the man!

3: Rogol banyak kali
macam2 gadis hari ni kan. click the link below   http://ceritarakyat2u.blogspot.com/2011/05/rogol-banyak-kali.html

4: nasi lemak
(baco style klate) suatu pagi kawe gi make nasi lemok limo posen di gere pok ali... tengoh hok sedap make ni, suddenly... man: pok ali, gapo dio ni nasik lemok ni ada lalak... pok

5: Filem homo?
Ajim memulangkan dvd yang dipinjam dari Kasan.Ajim: Ni filem gay ke?Kasan: Tak la.Ajim: Tak? Tapi macam ye.Kasan: Asal lak?Ajim: Tak ada seorang perempuan pun dalam filem ni.

6: Madam mother juri pembersih nak datang.
Pantang budak lelaki dicabar berlawan, pantang mak kalau bersepah rumah. Kisah kali ini mengisah sekumpulan budak rumah sewa dikejutkan dengan bakal kedatangan mak salah seorang mereka yang sukakan ke

7: Soalan kepada pakar jantina.
Seorang lelaki bernama Ajan berjumpa pakar jantina iaitu seorang doktor di universiti Kuala Lumpur, di dalam biliknya dia cuba menceritakan masalahnya. Ajan: Assalamualaikum doktor Doktor: Ye Ajan, sa

8: Berkembar
Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka… Seorang jururawat keluar dari bilik pembedahan lalu berkat

9: LELAKI HANDSOME VS LELAKI TAK HANDSOME
LELAKI HANDSOME VS LELAKI TAK HANDSOME Kalau lelaki handsome pendiamPerempuan akan cakap:: woow, cool giler...kalau lelaki tak handsome pendiamPerempuan akan cakap: eh perasan bagus...kalau lelaki han

10: Butang ATR
Seorang lelaki dalam kapal terbang tiba-tiba ingin buang air. Tapi tiap dia hendak ke toilet, selalu saja ada orang didalam. Seorang pramugari melihat keadaan ini, dia lalu menawarkan utk menggunakan


Page 1 of 21
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]