Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Kontroversi Articles

131: LAWAK SMS
~ Lawak SMS ~ 1. "Kenapa lelaki perlu beristeri tiga...." jawapannya kerana : kerana kalau kawin satu isONE kalau kawin dua isTWO kalau kawin tiga barulah isTERI..... 2. SENYUM pd orang tua

132: penjaga gol kebangsaan
sebuah rumah sedang terbakar..... suasana cemas sekali. di jendela tingkat 2 kelihatan seorang ibu sedang mendokong anak kecilnya yang baru berusia 3 bulan sambil menjerit minta tolong.... api makin

133: BERIKAN PENDAPATTT
kalau lelaki handsome pendiam... Perempuan akan cakap:: woow, cool gilaa... kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...  kalau lelaki handsome berbuat jahat Pe

134: TTTOOOOLLLOOOOONNNNNNGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!
nk bgtawu cam ner yerkkk...ptut ker aku bgtawu??? atau xperlu aku bagitawuuuu....xtanyer rugi...tanyer nanti kena hentammmmm.....xperluuu kotttt.....tp rasa nk tanyer jugakkkk.....lantak la korang nk

135: Banduan yang pintar
Ada seorang Aceh dari kabupaten Pidie, menulis surat ke anaknya yang ada dipenjara Nusa Kambangan karena dituduh terlibat GAM (Gerakan Aceh Merdeka). Bunyinya: "Hasan, bapakmu ini sudah tua,

136: budak2 mana faham kena perli
Seorg remaja sedg menonton citer aksi. Dalam movie tu penjahat sedg melarikan diri dgn pandu bot laju kat sebatang sungai. Dari belakang hero sedg kejar menggunakan sampan berenjin (Yg nelayan pakai

137: ulang-ulang
Boss berkata kepada Secretary : Kita akan outstation selama seminggu, jadiaturkan segalanya.Secretary menelefon Suaminya : Untuk seminggu boss saya dan saya akanoutstation, awak pandai2 jaga diri nant

138: Isteri Cemburu
Seorang isteri menghubungi suaminya,tetapi dia menyuruh anak lelakinya yang menelefon si suami yang sedang bekerja di tapak pembinaan.Selepas si anak membuat panggilan,si anak memberitahu ibunya seora

139: Tuhan Memanggil Kita
 Cerita aku ni lebih cenderung kepada nasihat... ada jugak lawak rasanya bagi aku....so...jangan marah nuu...  Kekadang menyembang dengan orang tua ni kelakar pun ada, terasa 'bunk' pun

140: hollywood yg tak guna
Movie The Last Samurai Inilah dia contoh yg terbaik mereka-reka sejarah sendiri. Mane de last samurai mat saleh. Ngada2 siap rambut Mission Impossible 2 tu. Samurai2 lain sume botak separ


Page 14 of 21
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]