Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Kontroversi Articles

141: Monyet
Kalau kita letak monyet depan awak......orang akan cakap monyet awak.....tapi kalau kita letak monyet belakang awak....orang akn cakap AWAK MONYET......Huhuhu....harap2 menjadi la lwak ni ye.....Mekku

142: NTAH
kindly read it slowly

143: Setonggeng Angin Kentut
Pada jua saat orang terdesak mencari teman hidupAku pula menyendiri menghitung gembiraPabila mereka gah bercerita tentang teman hidup - aku terngangaPabila mereka gah bercerita kisah kau cantik aku k

144: Aku yang PENYAYANG
Aku nak tanye korang, law korang dah sayang, sanggup ke korang menyakitkan dia? Aku pompuan, hati cepat lembut. Aku dah tak kisah walaupun dia menyakitkan aku. Kadang – kadang aku memang rasa mcm

145: Lailatul qadar
"Lepas basuh pinggan, ikut Abah pergi masjid," kata Abah separuhmemerintah.Aku memandang kepada Emak. Emak angguk sahaja. Maksudnya emak mahu aku ikutAbah solat subuh ke masjid. Jangan mel

146: Loya Tekak Aku
Pandir tgh smbang dgn kwnnya, Kaduk ttg cita2 mereka.... Ikuti perbualan bodoh dua Legenda Pak Malaysia   Pandir: Ko ada cita2 x Kaduk? Kaduk: Apa pulak xdenye Pandir? Aku klau bleh nk s

147: saman anda
salam, kepada mereka yang rasa nak check saman,sila klik di SINI yang tiada lesen pun mungkin kena saman tau .. baik korang check..check guna no kad pengenalan..saya dah check tadi. saya k

148: teka ek!!!!!!!!
apa persamaan d dlam 3 kenyataan d bwah?1:ubi tumbuh akar2:pmpuan mengandung3:pncuri kena tngkaperm..........klu dier.....apa ek...erm.....korang teka lh dulu.......korang terrer kn?kn?kn?kn?

149: Bangla Gila
ada lah sepasang suami isteri yang baru kahwin tinggal berjiran ngan bangla gatal..suami tu keja polis,isteri pula suri rumah..Pada malam pertama diorang, si suami dah buat macam2 persediaan untuk &q

150: ORG GILER....
Pada Suatu ari HospitaL Sakit MentaL kat Sabah Nak anto Sume Org-Org GileR Ni kat Tanjung Rambutan ada lah Dlm 50 Org.... KeTika Suma Psakit-psakit Mental nie  Naik FLighT Suma Psakit M


Page 15 of 20
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]