Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Kontroversi Articles

151: ORG GILER....
Pada Suatu ari HospitaL Sakit MentaL kat Sabah Nak anto Sume Org-Org GileR Ni kat Tanjung Rambutan ada lah Dlm 50 Org.... KeTika Suma Psakit-psakit Mental nie  Naik FLighT Suma Psakit M

152: c Bisu c Buta c Pekak
Aku ada satu teka-teki y sampai skunk pun xde shaper y leh jawab..lau korunk bijaksana dan handalan sila mencuba nasib... Camni... Adalah 3 org ni sekawan. Sorg buta, sorg bisu n sorg ag pekak.

153: Fakta Sejarah yang takda dalam buku Sejarah Tingkatan 5
FAKTA 1: Puteri Gunung LedangSetelah dikajiselidik melalui sebuah perkuburan yang terdapat dipinggir Gunung Ledang, terdapat kesan-kesan peninggalan dan bukti yang menunjukkan mayat di dalam kubur ter

154: pantun lawak
Buah cempedak di luar pagarAmbil galah tolong jolokkanKenapa kau nak jolok pakai galahSebab cempedak tu dah jatuh kat luar pagar .Kalau ada sumur di ladangBolehlah hamba menumpang mandiPatutlah bau ba

155: 20 cara untuk jadikan roommate anda gila
Bengang dengan roommate? Tak tahu apa nak buat? GEt ready for the payback time...1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke

156: Hina sangat ke mamat nih
Kisah ni memang terjadi btul kat aku. Perkara nie jadi 6 thn lepas, esok tuh nak puasa ler, aku ingat lagi.. sebab tuh sampai laa nie aku cukup takut nak berkawan dengan awek yang lawa-lawa. Seha

157: GERUN.....
Sebuah kisah benar yg terjadi dan tak dapat dilupakan oleh penulis sepanjang hidupnya! Pesanannya, Hati2lah bila masok ka tandas dan pandang sekeliling dan baca doa masuk tandas supaya anda tidak meng

158: Siapa Yang Dapat...?
Idea di malam Khamis...

159: Wong Ah Beng di pusat beli belah
Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihat di pusat2 membeli belah di tanah ayer..Awek cun + balak hensemIni couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affec

160: Tiga Kali Jer Curang, bang..
Pada satu malam, ada pasangan yg agak berumur sedang makan malam dengan romantiknya bagi menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yg ke 50 tahun.Suaminya, seorang Tan Sri dan bekas ahli politik mula be


Page 16 of 21
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]