Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

Butang ATR

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: Heiji
Word Count: 332
Date: Sun, 31 Oct 2010 Time: 8:34 AM
18 comments

Seorang lelaki dalam kapal terbang tiba-tiba ingin buang air. Tapi tiap dia hendak ke toilet, selalu saja ada orang didalam.

Seorang pramugari melihat keadaan ini, dia lalu menawarkan utk menggunakan toilet wanita dengan syarat dia tak boleh menekan butang2 yang ada di toilet tersebut.

Kerana dah tak tahan, masuklah lelaki tadi ke dalam toilet wanita yang memang sedang kosong.

Ternyata butang2 itu memang ada, dekat tempat tise.

Ada 4 butang yang bertuliskan: WW, WA, PP, ATR.

Kerana perasaan ingin tahu, lelaki tadi cuba untuk menekan butang2 itu.

Dengan hati-hati dia menekan tombol WW dan ketika itu juga air hangat menyembur ke punggungnya. Dalam hati dia berkata, “Oh.. rupanya butang ini bererti WARM WATER (air hangat) untuk cebok. Wah selesa sungguh perempuan kalau ke toilet”, katanya dalam hati.

Masih ingin tahu, lalu dia menekan tombol WA, dan ketika itu bertiuplah udara hangat (WARM AIR) untuk mengeringkan punggungnya yg basah. Dia berfikir, “Tidak hairan kalau perempuan selalu lama di dalam toilet dengan layanan seperti ini”, tambahnya.

Lalu dia menekan butang PP dengan sangat berhati-hati sambil menantikan kemungkinan yang akan terjadi.

Ternyata satu span bedak (POWDER PUFF) keluar dari tepi lalu menepuk2 bedak ke punggungnya yang sudah kering dengan bedak halus. “Oh man…… this is great…… sangat hebat layanan seperti ini!”, katanya dalam hati.

Dengan tidak sabar kerana ingin menikmati layanan lain yang sudah dia bayangkan, pasti sangat selesa kerana merupakan butang terakhir, d ia segera menekan butang “ATR”……….. !!!

Sedar2 dia sudah berada di wad hospital dan ditangannya dicucuk jarums.. dia sangat hairan, lalu dia bertanya pada jururawat yang sedang bertugas.. dia menerangkan bahawa apa yang dia ingat adalah dia sedang berada dalam toilet wanita dalam sebuah pesawat.

Si jururawat kemudian menjelaskan, “Ya.. anda pasti sedang menggunakan layanan toilet dalam pesawat yang dikhaskan untuk wanita..hingga anda menekan butang ATR iaitu butang AUTOMATIC TAMPON REMOVAL (penanggal tampon automatik).. dan anda pun pengsan kerana buah zakar anda tertarik oleh alat itu...

Share this lawak:

About the Author

copy-paste-translate

Apa itu tampon??


Rating: Not yet rated

Comments

  • Sun, 31 Oct 2010 at 11:06 AM, by Melly
    hahahhahahaa! heiji2..

  • Sun, 31 Oct 2010 at 11:06 AM, by Melly
    nkl sggh ko ni!

  • Sun, 31 Oct 2010 at 11:12 AM, by Melly
    pg2 x de org ke???????

  • Sun, 31 Oct 2010 at 11:34 AM, by tembikaikucing
    Comment removed

  • Sun, 31 Oct 2010 at 11:37 AM, by Melly
    ??

  • Sun, 31 Oct 2010 at 12:21 PM, by justboycuz
    ko dah try kerr heiji...cam tau2 jerr...

  • Sun, 31 Oct 2010 at 2:02 PM, by matnor
    nice joke..hahaha

  • Sun, 31 Oct 2010 at 3:22 PM, by Heiji
    tembikaikucin: Comment removed by author Melly: aku nakal meh?? tp ramai syg.. haha jbc: aku penah tgk je.. xpenah try.. haha.. matnor: kredit kt org cipta lawak ni

  • Sun, 31 Oct 2010 at 3:33 PM, by Melly
    amboi2..ssdp die je tulis..

  • Sun, 31 Oct 2010 at 3:35 PM, by Heiji
    hehe.. pis meli.. pisss... kisss... eh silap eja...

  • Sun, 31 Oct 2010 at 5:14 PM, by Melly
    kiss??

  • Sun, 31 Oct 2010 at 5:15 PM, by Melly
    ok2.. piss!! haha

  • Sun, 31 Oct 2010 at 5:41 PM, by Heiji
    y meli? u pis of?

  • Sun, 31 Oct 2010 at 5:54 PM, by Melly
    laa, bkn ke ko piss kt aq..

  • Mon, 1 Nov 2010 at 11:06 PM, by Dark Angle
    hahahaa... suspen gler baca... best2

  • Tue, 30 Nov 2010 at 2:45 AM, by K.A.A Rulezz
    Hahaha... Lawak gile... Pecah perut aq...

  • Sun, 5 Dec 2010 at 2:12 PM, by CrimeMinister
    dah ade dah pun...kat gementang.com..hehe

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.