Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:

LAWAK SMS

Share this lawak:

View PDF | Print View
by: misteri
Word Count: 626
Date: Tue, 13 Jan 2009 Time: 2:10 AM
0 comments

~ Lawak SMS ~ 1. "Kenapa lelaki perlu beristeri tiga...." jawapannya kerana : kerana kalau kawin satu isONE kalau kawin dua isTWO kalau kawin tiga barulah isTERI..... 2. SENYUM pd orang tua tanda syg. SENYUM pd kanak2 tanda kasih. SENYUM pd kekasih tanda cinta. SENYUM depan telefon tanda gila, masih SENYUM lg...mmg sah GILA! 3. " Manusia jatuh CinTa??Tak heran..." Kuda makan RuMpuT?? Tak aneh... MONYET pandai picit TETIKUS?? HEBAT!!!! ( MOUSE ) MASIH PICIT?? LUAR BIASA!!!! 4. "Cinta..ibarat kentut..." makin dipendam makin gelisah... bila di lepaskan ....... ahhhhhhh lega rasanya....... 5.Aku trpaku dek renungan matamu, hatiku tertanya2, BENARKAH ini? nafas ku terthn, kau tunduk SEGAN.. lalu ku bertanya, "kau..kentutkan?" 6. "... bila hidupmu dlm kegelapan, " maka berdoalah; dan apabila selesai berdoa, jika kegelapan masih mengelilingimu maka bayarlah bil elektrikmu................... 7. kalo aku tangkai ko daunnye, kalo aku aur ko tebingnye, kalo aku kumbang ko bungenye, kalo aku langit ko buminye, & kalo aku tarzan ko le beruknye.. 8. Aku menjeling padamu, kau lantas tertunduk malu. Aku tatap wajahmu tatkala kau mengangkat malu muka. Lalu aku pun berkata....."KAU KENTUT iye?!" 9. Kalau ada yg kata kamu jelek,sabar je. Kalau ada yg kata kamu bodoh,biarkan je kalau ada yg kata kamu dungu,Cool je. Tp kalau ada yg kata lu cantik/hensem, Tampar je krn itu FITNAH! 10. kau sungguh dinamis, sifatmu cukup puitis, gayamu selalu erotis, jiwamu sungguh romantis, caramu seperti celebrities, tapi sayang wajahmu seperti teletubbies... 11. Al-kisah SEEKOR ANAK KAMBING, BERTANYA PADA IBUNYA. ibu kenapa semua kambing ada bulu dan kenapa bau kita busuk. LALU SI IBU PUN MENJAWAB. TAK MENGAPALAH ANAKKU, KITA BUSUK, ORANG YANG BACA MESEJ NI LAGI BUSUK.. TAK RETI2 NAK GI MANDI... ASYIK TENGOK HENSET JE 12. Kalau dapat bini muda-nampak BABY DOLL. Kalau dapat bini sederhana muda pula-nampak BARBIE DOLL. Tapi bila dapat bini tua-nampak PANADOL !! 13. Bila kita cantik tak siapa memandang, bila kita baik tak siapa memuji, bila kita susah tak siapa menolong, bila kita jatuh tak siapa mengangkat, Tapi......... bila kita kentut semua mata memandang. 14. HP anda telah dilengkapi puzzle game. Caranya mudah saja. Lemparkan HP anda ke dinding @ susunkan kembali. Selamat Mencuba! 15. DIK.. TOLONG IKATKAN POCONG KAT KEPALA AKAK NI.. TERTANGGAL MASA DIORANG KEBUMIKAN AKAK TADI.. TOLONGLAH DIK... AKAK ADE KAT TEPI TINGKAP NI.. TENGOKLAH!! 16. katak pisang katak puru, adakah katak & pisang sepupu? jangan perasan atau terharu, bukan nak ucap kata rindu, *****a nak ucap selamat malam to U. 17. Segera balik posisi HP anda sekarang, cepat! 370HSSV 0773H 18. masa bercinta marah pun manis.... baru kawin, lglah manis.... dpt anak pengalaman manis... bila tua dpt KENCING MANIS 19. Indah Manusia kerana Akhlak Indah Bulan kerana Cahaya Indah Cinta kerana Sayang Indah Benda kerana Hiasan INDAH WATER KERANA JAMBAN Gigi kau sejuk ke??...... 20. Tak?? Abis tu kenapa pakai jaket kaler kuning??? 21. kpd penerima sms ini, sila laporkan diri segera ke hospital bahagia dengan tenang.... 22. kalau kita letak monyet depan org panggil....monyet lily... kalau letak belakang org panggil LILY MONYET !! 23. Ingatlah..jika dimarah kamu DIAM.. jika difitnah kamu SENYUM.. jika dikeji kamu KETAWA.. Nescaya dgn berbuat demikian, kamu tergolong orang2 yang SOUND TROUBLE 24. Kalau kau tak mahu hidup..... aku pun tak mahu mati, Azizah! 25. sebut betul betul.. rambutan, nangsat, tmemikai,keladri,nyaynok.. bersabarlah.. tiada siapa yang mahu dilahirkan sengau seperti kamu!!! 26. mulau mandan nyawuh ngenengah, ngunung naik nenyemang ningnga, anyur madan ningamung nanah, muni yang maik ningenang nyua.. kesiannya awak.. sengau rupanya! 27. jika mentari datang memancar terik, biar aku menjadi payung mu, jika ribut datang melanda, biar aku menjadi pelindung mu, jika banjir datang mencurah, biar aku menjadi sampan mu, jika ceti datang meminta hutang, biar aku lari dahulu... 28. AnGkAT tgN! inI RoMPaKan! YG HenSEM Ke SeBELah KaNAn! yG lAwA ke SeBelAh KIri! yg WaJaHnYa hoDoH ke TeNgaH. AWak! yE AwK jgn pUrA² bAce SMS!. cEpAt Ke TeNGah !! Share this lawak:

About the Author


Rating: 2.0

Comments

  • Tue, 13 Jan 2009 at 4:38 PM, by budak_oren
    lawok gak! buleh aku copy mask lam enset aku!

  • Tue, 13 Jan 2009 at 7:21 PM, by w0oFeR
    cecuai utk masok enset ..

  • Tue, 13 Jan 2009 at 8:37 PM, by misteri
    suka hati korang la

  • Tue, 13 Jan 2009 at 9:07 PM, by zanish
    pening kepala aq

  • Tue, 13 Jan 2009 at 11:25 PM, by afeez
    len kali susun lek lok ler..

  • Sun, 25 Jan 2009 at 9:50 AM, by zerostyle
    cecuai msk enset....,,,,,susun el0k2

  • Wed, 27 May 2009 at 11:32 AM, by budakagama
    MEKON YOU ALL

  • Add Comment

    You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.