Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

91: LAW 101 : Soalan bocor
Oleh kerana kebosanan sebuah syarikat 500 fortune telah meluluskan hari Jumaat sebagai hari bogel di mana setiap pekerja tidak dibenarkan memakai seurat benang pun ketika datang bekerja pada hari Juma

92: ini makanan ko!!
Suatu hari Budin menjala ikan di sebuah sungai.Dari la pagi sampai tengah ari namun sekor ikan pun x dapat2 juga.Budin dah mula frust..tubuhnya menggigil kesejukkan.Tiba2 datang sorang aweks yang cant

93: Cendawan ajaib
Ali dan Abu gemar mengintai pempuan mandi..Satu ari, mereka mengendap puteri dan dayang2 nyer mandi di tepi sungai.. Ali: Abu, ko tengok puteri and the geng mandi tu, bogel siot..perghhh!! putih melep

94: Kalah bulu..
K dan Siti baru berkahwin,mereka berbulan madu dengan belayar menggunakan kapal mewah kepunyaan K.Hari kedua mereka singgah di sebuah pulau dan terjadi la peristiwa ini...K sedang sibuk mecuci dinding

95: POKOK PETAI
pada suatu masa dulu di sebuah kampung, tinggal seorang janda nama Mak Bedah. Mak Bedah ada seorang anak dara sunti yang tengah ranum. Baru nak masuk 16 tahun. Satu hari dia suruh anak dia, siti gi pa

96: MASUK SUKU
SORRY KALAU DAH PENAH BACE Ali dan siti dah bercinta dekat nak setahun dah. walaupun sorang kat perak sorang kat seremban derang tak kesah...dah lama bercita tu, mereka pun mengamb

97: melanggan dan dilanggan
Seorang lelaki bernama Baskon yang baru saja menjalani malam pertama bersama isterinya, menceritakan tentang kemuskilannya kepada seorang kawan, Abon. “Wah, gila juga! Ternyata memang benar,&rdq

98: bapak pandai
beckham bertanya kepada bapanya...beckham: pak, betul ke make love tu best? bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu! beckham: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best? bapak: kalo kamu

99: tertipu
Ah seng ialah sorang pelajar lepasan spm.Dia sangat teringin utk mlakukan sex .Pada suatu ari,dia berjalan-jalan di sebuah lorong gelap dan berjumpa dgn sorang amoiah seng: cik buat apa kat sini?amoi:

100: Imam gopoh
Kisah nie dr pengalaman sbnr yg diceritakn oleh member aku masa dia baru2 kawin 2thn lps. Kat sini aku ltk nama dia mail(bkn nama sbnr dia). Kisahnya 1 mlm nie dlm 2thn lps.. Bulan puasa time 2, mail


Page 10 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]