Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

101: Temuduga Terbuka
Sebuah syarikat sedang mengadakan temuduga terbuka.   Penemuduga : Sila masuk!   Calon : Selamat Pagi Encik...   Penemuduga : Ehh, mengapa awak tak pakai apa2 ni ?   Calon : Maafka

102: Sperma(aku edit sikit)
Pada suatu hari di dalam sekarung telur lelaki, ada sebiji sperma yang bijak dan aktif bernama Bob,tp Bob ni memang slalu fail(gagal),susah nak pick up dalam subjek Sains,specially bab REPRODUCTON...S

103: Menjemur Lobang Bontot...
Tersebut la kisah d zaman dahulu pd zaman kpimpinan raja2 firaun...(raja x gune firaun daaa....) tcipta la seorg puteri yg begitu rupawan n cute la gitu....puteri ini hanya duduk dlm istana dan x pern

104: dalam plastik lagi..!!!
Ada satu couple,baru nikah. Si isteri memang jenis x pernah tahu bab2 sx apatah lg nak tgk video blue. So x pernah la tgk ehem ehem tu. Then,bila dah nikah...majlis persandingan pun dah selesai... Pe

105: banduan sangap
Seorang banduan baru saja berjaya melarikan diri dari penjara setelah dipenjarakan selama 20 tahun. Dalam perjalanannya, dia terjumpa sebuah rumah dan memecah masuk kedalamnya untuk mencari duit. Te

106: sebelom akad nikah
Pada cuti hari minggu yang lalu, aku menghadiri Satu Majlis akad nikahkawan pada kawan ku. Waktu tu aku bercuti dikampung dia. Jadi bilaada kenduri macam tu dia pun pergi dan ajak aku sekali. Aku pun

107: Burung Pipit
"Seorang pemuda hensome yang sedang mabuk, berjemur dipantai tanpa pakaian menutup tubuhnya. Ketika dia melihat seorang anak gadis kecil lebih kurang berumur 7 thn berjalan melintasinya. Dengan pantas

108: Buang Anak
  Mail : Din, pasal apa ramai sangat orang buang anak sekarang ni?   Din : Biasalah Mail, aku pun sekarang ni hari-hari buang anak.   Mail : Laa, biar betul?   Din : Tapi anak aku

109: Tikus loya
Satu hari tikus sekeluarga tengah makan sampah. Macam-macam yang dimakannya najis, muntah, benda basi, pampers kanak2 dan dewasa pun mereka turut merasa. Tengah syok makan tiba-tiba anak bongsu mereka

110: Come Baby
Dalam satu kmpung di Kokdiang, Kedah Darul Ihsan...ada seorng gadis yg amat manja.,nama beliau adalah semah bt mogut. Hidup mereka bagai kais pagi mkn mlm, cmtu la...dlm diam2 ada sorng mamt yg minat


Page 11 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]