Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

131: kantoi lubang lain
Remy: U, u lawa lew mlm ni....Erm, harumnyew.. Elly    : Alah u ni, kalu nak jew mulalah pandai jew...Mulut manis jew Remy : Yang kita buat cam last month nyew. Abang sukalah...Seronok

132: makan kuaci
Ketika Ayah sedang asyik makan kuaci sambil tgk cite naruto... lalu.. si anak dtg nk join ayah tgk naruto.. then.. si ank ckp " ayah bak sikit kuaci..." ayah " nah nah ambik2" si ank melihat ayahnya s

133: Budak Nakal...
    Pada suatu hari, ada seorang budak lelaki 4tahun yang hidup sebagai anak tunggal.. Mak dia yang jaga dia dengan penuh binatang minyak yang penuh.. Tapi takkan la budak tu jadi anak

134: 10 sebab cuci motor lebih baik
  SEPULUH SEBAB CUCI MOTOR LEBIH BAIK DARI BERKHALWAT. 1. Cuci motor boleh dilakukan depan kawan-kawan tanpa merasa malu dan bersalah. 2. Masa sedang asyik menggosok dada motor tak perlu tengok

135: hi newbie disini
salam perkenalan buat semua...saya baru disini

136: besar panjang
al kisahhhhh..... watak2..amy(bdk berusia 10 thun kot..) lelakii la amy nie             n kakak2 nyer..   di suatu petang yg happening..kaka

137: huish..!! susah nak Xplain
Ada seorang wanita datang ke klinik, umur 50 tahun, penampilan masih ok lah,  dia mengeluh kencing kadang-kadang ada rasa sakit. Biasalah doktor pun melakukan  pemeriksaan rutin termasuk m

138: sedap woo kene tampar
satu hari, ah chong pegi ke kedai melayu, die ingin membeli barang, lalu die bertanye kepada tokey kedai melayu yg leka mendengar lgu di walkmannya tu... "boss, "lanchau" ada? terkejut beruk tokey ked

139: due2 bodoh
  Alkisahnya cerita ini bermula di perkampungan yang  masih lagi daif dari kehidupan moden. Sudah menjadi lumrah orang-orang dikampung mandi sungai. Dan pada hari itu memang ramai orang yan

140: laki vs pompuan
kenapa lelaki banyak berfikir? kenapa plak orang perempuan byk bercakap?   jawapannya......   org laki2 byk fikir sebab mereka ade 2 "kepala" dan org pompuan byk bercakap sebab dieorg ade 2


Page 14 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]