Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

271: hek hoi!!!
 Tengahari yang agak terik...tersembul kisah tiga salesman berlumba cari pembeli.....seperti biase ayat mereka tak perlu aku tulisi..nak di jadikan cerita kau bacalah dengan teliti..lagi bagus ka

272: Pertandingan
Di satu kawasan ni ada 3 kumpulan kongsi gelap yang dah lame bermusuhan, 3 kumpulan ni selalu bergaduh rebut kawasan, name kumpulan yang pertama ialah kumpulan Tangan Hitam, tangan menjadi lambang kek

273: sadis!!!
BERITA TERKINI! SEORANG BANDUAN YANG TELAH MENJALANI HUKUMAN PENJARA SELAMA 5 TAHUN TELAH BERJAYA MELEPASKAN DIRI DARI PENJARA...(tut! sound tv tutup).... bini:eh abang nie berita penting dier totop p

274: jadi batu
Ada 2 orang budak tengah jalan-jalan kat tepi sungai, mase diorang jalan-jalan tu tibe diorang ni ternampak ade sorang pompuan cantik mandi kat sungai tanpa seurat benang, diorang ni cepat-cepat nyoro

275: pancut....
one day a lovely couple tengah making love for the 1st time...u all pon tau kan what they do....habis satu buku kamasutra dier tiru,the boy dah tak tahan nak game kerana dah sampai waktunye,lalu......

276: sedapnya
ader orang yang baru kahwin yang bernama duda dan dadi........ duda:bukalah dadi:awk larr dulu duda:ok dadi:sedapnya tengok.... duda:sedapkan?? dadi:memang pun duda,dadi:ah....... tiba-tiba duda:naper

277: ketat 2
Di suatu mlm yang sunyi... di dalam sebuah blik.. adanya dua pasangan.. truna dan dara...   Truna: Arghhh.. ketatnyer... jenuh ni.. Dara: xkan ketat sgt kot.. tekan le kuat ckit... Truna: Ketat g

278: KETAT
Di suatu mlm yang sunyi... di dalam sebuah blik.. adanya dua pasangan.. truna dan dara...   Truna: Arghhh.. ketatnyer... jenuh ni.. Dara: xkan ketat sgt kot.. tekan le kuat ckit... Truna: Ketat g

279: picit...
satu hari di sebuah rumah..... isteri : abangggg........ abg buat apa tue.... mai la sini kejap... suami : ermmm.... nie buat2 manja naper lak..... nak apa2 dari abg la tue... isteri : pandai la abg n

280: malam pertama....
satu malam di kamar pengantin selepas selesai majlis kenduri kawin..... isteri : abg.... apa yang seronok sangat malam pertama nie yer..... abg cerita la sikit... suami : oooo... malam pertama ni adal


Page 28 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]