Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

321: Buah Dada Besorrrr
ada seekor kambing....die sngt udoh n bajek.... dh la udoh bodo plak...... dk klas 3a5.......           pastu pada suatu arie......dy

322: ular oh ular
banyak2 ular.........ular apa yang tidak berbisa,,,,,

323: Sesudu aje
Aminah baru je berkahwin. Untuk mengambil hati mertuanya, dia telah membeli sabun dynamo supaya pakaian mertuanya wangi dan bersih. Aminah hanya memasukkan sesudu aje serbuk sabun ke dalam mesen ba

324: pancut isteri
citer die camni satu hari ade mamat ni baru abish mandi pas2 die pun datang la meja makan.n then isteri die mase tue tengah duduk menghadap body.pastu ade makcik baru kuar dari kete ternampak acciede

325: MAKAN TELOR
rajoo(india) n ali(mlayu)pergi ke jepon, pastu diorg tdo kt hotel jpon 5*..  pg2 kt hotel msti breakfast so ali tron nk g mkn , rajoo tgh mndi lg.ali pon tron mkn dlu ,ali nk ckp dye nk mkn telo

326: belalai gajah
Seorang lelaki yang badannya gendut naik keretapi. Penumpang pada ketika itu sangat penuh maka lelaki gemuk itu terpaksa berdiri. Tiba2 die berasa ada yang menyonggolnya lalu lelaki itu pun melihat k

327: CSI:MIAMI (Translate) Part 2
Harotio menjumpai Calleigh di makmal menembak.Haratio Caine: Calleigh.. (Tiba-tiba muncul)Terkejut Calleigh.Calleigh Dequesne:  H, terkejut saya, nasib baik tak ada penyakit jantung kalau tidak.

328: CSI:MIAMI (Translate)
Di sebuah rumah bujang lelaki di Florida, terdapat dua orang bujang sedang bersarapan di dapur.Bujang lelaki 1: Sedap betul pan-cake ni pandai ko masak JamesBudak lelaki 2: Ala resepi semua mak aku y

329: prempuan datang bulan....
tersebut la kisah seorg budak yg umur nya 20-an  yg bengap ttpi kaya!!! (fuyoo....) bpa dia bos ... x tauk bos ape... bp dia nak ank dier ni kwin... maka hri kesokan nya,di bri bp nya rm30000 tu

330: oral
Sepasang pengantin baru yang belum sampai 3 hari berkahwin (masih dalam mode exited la) tetiba merasa konpius..mereka konpius kerana tak berapa pasti samada seks oral ni dilarang atau dibenarkan ol


Page 33 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]