Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

31: Bergaduh
Satu hari Sudin dan kawan-kawannya bermain di padang permainan. Kebiasaannya, pelajar tabika ini akan bermain daripada makan khasnya waktu lunch hour. Selepas keletihan berma

32: MALASNYER!!
Pada zaman dahulu..sebuah kampung telah mngadakan pertandingan mlas antarakampung..mka tergempar la berita prtndinagn itu diadakn..pada hari yg dnantikan..Bunyi jer gempar p cuma 2 orang jer yg berani

33: Kambing vs Ayam!!
KAMBING VS AYAM!!   Pada satu hari yg indah.. Di satu reban ayam yg sgt busuk... Tggal la seekor aym jntan yg sgt suka berkokok.. Asal pagi je berkokok...asal pg je bkokok...keturunan dy kot.. Tg

34: nasib baek!!
NASIB BAEK!!!   Nk djadikan satu kisah yg agak lawak la ktakn..aku ter baca dlu lam paper mna enth…jom kiter layan… Pada zaman dlu ade spasang suami isteri…suami dy kja sbgai

35: Mak Cik
Ada seorang makcik ni berumur 40++. Dia naik bas ekspres dari KL kePerlis. Tengah perjalanan dia nak berhajat kecil.'alamak! leceh betullah. Tadi masa berhenti tadi tak nak kencing.Adohh... malu pulak

36: 2011 tahun baru
  selamat tahun baru 2011 wa ucapkan kpd member2 wa yg dh lama wa x ketemu.. ape khabar lu olang? idup lg ke dh mati??                      

37: dapat ke
ada satu mlm tuhh...si anak td tak dapat tdor.....gelek sana tak dpat tdo,glek sini tak juga dapat....dia pon kuar pgi tandas kot2 mahu berak.....kbtolan gak bilik bapak dia sblah je..dapat lalu

38: Gambar Lucah
ok kali ni lawak lucah terbaru untuk 18 tahun ke atas ja yang tak cukup umur jangan cuba-cuba klik

39: 5 Petua Mendatangi Isteri Dari Belakang
1. sekiranya isteri manja, geleteklah dia "he, kuci kuci kuci"2. sekiranya isteri garang, maka sebutlah "sorry darling, i balik lewat"3. sekiranya isteri suka surprise, maka sebutlah "surprise!, abang

40: slmat mlm....^_^
b bg slam  bby ats tilam b mnta m0m  bby kta mlm bby jd gmam  bby kta skit b kta diam bby tr0s tkpit     fuhh yooowwwww!!!!       b tmbak dlam  jgn stim &n


Page 4 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]