Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

501: Teka la
Cube teka kalu berani. Peluk,kangkang,peluk,kangkang,peluk,kangkang....dapat buah! Apa dia tu?heheh

502: F**K
Dalam sebuah sekolah rendah, terdapat seorang budak darjah 3 bernama Dollah, dia dimarahi oleh gurunya (Cikgu Saodah) kerana mencarut di dalam kelas dengan menyebut f**k. Lalu Cikgu Saodah pun mend

503: keresahan malam pertama
Hairi masuk kedalam biliknya. Perutnya terasa ada rama2 didalam. Gelisah teramat sangat. Pabila dia masuk isterinya memandangnya dengan senyuman. Isteri : Dah sedia ke bang? Hairi: (debar2) Erm

504: Buah Manggis
Ada satu pertandingan tetek sapa yang paling besar..So, adalah tiga org kontesten yang nak try..Sorang Melayu, sorang India n sorang lagi Indon..Si pengacara ni pon mempersilakan peserta yang perta

505: perompak dan janda
Di sebuah desa ada seorang janda yang kaya, tanpa anak dan penampilannya juga menggairahkan tiap pemuda yang melihatnya, dilain waktu ada seorang pemuda yang kerjanya merampok, dan timbul dalam benakn

506: BeLajar Dgn Pakar
Ni cito pasal duo orang sahabat..namo sorang ni amid,sorang Laie alan. Amid & alan skang ni tongah menuntut kek universiti di London amik master. Alan ni amik course engineering,amid ni amik

507: cerdik
Ah seng ialah sorang pelajar lepasan spm.Dia sangat teringin utk mlakukan sex .Pada suatu ari,dia berjalan-jalan di sebuah lorong gelap dan berjumpa dgn sorang amoi  ah seng:cik buat apa ka

508: skandal classmate
Haris dan Eliana classmate. Masa tu rehat. Oh yeah cerita dia cmni.... Eliana tak pergi rehat kerana wallet hilang. Tinggallah dia seorg dikelas dan tetiba Haris muncul dengan wajah mencurigakan.

509: Stupid Amid..!!
  SEX EDUCATION   Ni cito pasal duo orang sahabat..namo sorang ni amid,sorang Laie alan. Amid & alan skang ni tongah menuntut kek universiti di London amik master. Alan ni amik

510: Pelacur Tua
Ada seorang pelacur yang dah berkecimpung dalam arena pelacuran selama 30 tahun,selama 30 tahun ni macam2 penyakit dia dah dapat,dari AIDS,siplis,kenser sampai la ke penyakit kulit macam kurap dan pan


Page 51 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]