Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

581: pak arab...
Ditakdirkan seorang gadis Melayu telah berkahwin dengan Pak Arab yang kaya raya. Malam pertama babak asmara bermula…… Gadis : Pak Sheikh…ana takutlah…ana tak biasa….Pak Sheikh jangan ganas

582: pilin isteri
Amin ialah seorang pakar Matematik terkemuka di dunia dan hendak berkahwin. Tetapi dia didalam dilema kerana terpaksa memilih antara 3 wanita yang dirasanya memang yang paling sempurna untuk menjadi b

583: Talking Argh..! Arrgh....! Dia Pun Tak Tahan Lalu Meraung...
Aduh! Mana tahan...! Punggung dia bergegar, punggung aku pon bergegar. kami sama-sama sudah tak tahan! aku sudah penat me......... (ehem) masih juga belum sampai-sampai dan aku pon tak tahan dia sem

584: CARA BUANG SABUN
Jamal ada anak lelaki,nama dia Nasir. satu hari si Nasir nie belajar dari kawan die kat skolah cara cara melancap..pastu kat rumah,dia pun cuba kat dalam bilik air.. nak dijadikan cerita.. Na

585: Ayam Di salahkan
Ada satu citer nie, budak laki ngan budak pompuan nie darjah 1 sekolah rendah. Diorang ni kawan baik sgt, tiap-tiap hari mak bapak diorang bekalkan ayam goreng utk makan waktu rehat. Diorg selalu maka

586: Cendawan ajaib..
Alkisah...tersebut la kisah due sahabat di dalam negeri Indrapuri yang aman..Fuad dan Sani,mereka mempunyai hobi yang same..iaitu menyekodeng puteri raje dan dayang2 istana yang sedang mandi di sungai

587: penterjemahan
cube korang terjemahkan dalam bahasa inggeris ambik ambik saya pergi mudajagung leherkerusi merah beruang merahsaya kata ikan paustu je lah yg aku boleh bagi hehehehehselamat mencube

588: UbAT LeLAkI Yg POWER
Al - Kisah Taibbb............................tersebutlah kisah taibbbbbb..........pasangan suami isteri yg telah berkahwin 10 tahun tapi tak bahgia olh kerana suaminya mengalami masalah tuttttttttttt

589: CaCing Yg Tak Senonoh
Al-Kisah Taibbbbb..........tersebutlah kisah 2 ekor cacing bernama ah pap and ah tot berkawan baik dan ia mempunyai misi dan visi dalam membuat Tesis beliau. Bermulalah angakara durjana 2 ekor cacing

590: Malam Pertama Di Penjara
Sepasang pengantin baru sedang bersiap menikmati malam pertama mereka. Pengantin perempuan berkata, "Bang, saya masih anak dara dan tidak tahu apa-apa tentang seks. Boleh abang menerangkannya leb


Page 59 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]