Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

51: besar ea..
pada suatu hari,ali pergi ke masjid utk mayang jumaat pd ary sbtu..ahahahhahahah!!!!lwok2!!!lwok2!!!hahahahaha..xtahan2!!!!hahaha!!!

52: Malam Pertama
Alya dan Zainal berkahwin. Pada malam pertama,mereka hendak membuat SEX Zain dan Alya membogelkan diri. Alya Menghisap Kote zain. Kemudian Zain Menjolok Pepek Alya Kemudian Alya menyapu kote zain yang

53: Kurang 5 Sen, Kalau Tak, Hijau
Kisah ni berlaku masa zaman perang, sepasang suami isteri baru kawin dalam 2 minggu. Si suami askar, isteri plak suri rumah. Memandangkan si suami kena pegi perang utk tempoh yang lama, dia org berpak

54: jgn panggil abang
pada suatu hari, seorang anak tengah study untuk menduduki peperiksaan upsr pada esok hari. datang si ibu menanyakan boleh buat tak bang? kepada anak sulongnya, lalu anaknya mengaguk-angukkan kep

55: Kanak Riang
lalala pada petang itu,Aiman brmain bola sepak dgn Ali... tiba2 Bukk !! "Aiman trsepak bola trkena kepala Ali" Ali : Butohhh !! rrrahhh !!! Sakit ko tau tak?! Aiman : Sorry Ali , aku tak sengaje... &n

56: Cara Mudah
Ujang, masih belajar dalam darjah 2. Ayah ibunya sudah bercerai 4 bulan yang lalu. Ketika Ujang pulang dari sekolah, dia melintasi bilik tidur ibunya dan mendengar desahan desahan.. Dia melihat dari

57: saat indah awal perkahwinan
P/S : ini bukan lawak lucah , tp xtaw genre ape (: SAAT INDAH AWAL PERKAHWINAN TERUNA : inilah saat yang aku tunggu sekian lama . DARA : apakah kau rela aku pergi ? TERUNA : tentu tidak ! janganlah ka

58: Demi cinta..
Kat 1 company ni, ada sorg seketari yg meletop abes.. cun giler wa cakap lu... Pastu 1 hari bos dia soh dia teman VVIP dr negara arab pasa urusan bisnes la.. Tak semena2 pak arab tuh tergoda ngan seke

59: Saling Menjatuhkan
Sebuah keluarga sedang makan malam. Anak lelaki bertanya kepada ayahnya.. Ayah, ada berapa banyak jenis tetek? Si ayah dengan terkejut menjawab, "anakku di dunia ada tiga jenis tetek:Pada umur 20an se

60: Pisau Cukur??
Erm...tersebut lah kisah terdapat dua beranak..Ibu & anak gadis yg tinggal terpinggir di dlm hutan, dan berumahkan di atas pokok... nak di jadikn cerita....1 hari tu, ada mamat baik pnya..mas


Page 6 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]