Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

591: Benda Paling Keras Di Dunia
Pada zaman dahulu, ada seorang puteri yang cantik rupawan. Namanya Puteri Sheila. Sejak lahir lagi puteri ini terkena sumpahan. Apa saja benda yang dipegang oleh puteri akan cair. Oleh sebab tu, semua

592: Putih, Hitam atau Purple ??
Ada sepasang suami isteri (orang mat salleh) depa baru je kawin. So pegi hanimun kat afrika selatannn. Depa nih sewa hotel murah je nak budget duit. Depa nih bukan kaya sangat kayap je lebih dah tu m

593: tatu sukan
Kisah seorang atlit yang amat2 terkenal dalam bidang kesukanan. Oleh kerana terlalu popular, byk ler syarikat2 sukan yang menajanyer. Bukan kata pakaian nyer tapi di badan nyer penuh dengan tatu nama

594: tatu
Ada ler sorang lelaki yang sangat aktif dalam sukan. Dan dia menjadi terkenal diseluruh negara. Oleh sebab itu banyak ler syarikat yang menaja dia. Di badannya pula penuh dengan tatu nama dan logo sya

595: Superman
Pada suatu hari,superman sedang meronda di bandar.Lepas lama dia meronda,dia nampak Supergirl tengah baik punya kangkang atas banggunan sampai nampak cipap dia.Superman pun pikir,"aku laju,kalau

596: suami isteri
Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga, Maka sisuami pun mengajar bahasa yg jarang digunakan oleh tetangganya. Isteri beliau

597: 3 KALI
Adalah sorang customer ni sedang berunding dengan bapak ayam, yakni pemilik sebuah rumah pelacuran..."murah saja  saja incik....  servis bagus punya.. gerenti puas hati.. harga boleh at

598: Kisah tiga beradik
Tiga Beradik sehari selepas kenduri kahwin...... . ..... Di meja makan sewaktu bersarapan dengan tiga anak perempuannya yang bernikah serentak semamalm.... ... Ibu: Along kenapa masa mak lalu kat bili

599: TIDURLAH DENGANKU
Seorang wanita cantik dan sexy telah terjatuh dari lantai 80 sebuah gedung mewah. Untunglah di lantai 70, ada seorang Pria Amerika menangkapnya.Wanita: ‚ÄúTerima kasih, anda telah menolong saya..‚Ä

600: try ar kalau terror
Susahnya Soalan matematik ni!!!!Siapa yg rasa dia terror matematik tu boleh cuba jawab...Sekarang si ibu 21 tahun lebih tua dari anaknya.6 tahun kemudian, umur ibunya adalah 5 kali ganda umur anaknya.


Page 60 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]