Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

601: Kisah Air tin
sepasang suami isteri baru bercerai dan mereka bertengkar untuk tentukan hak penjagaan anak tunggal mereka. pas tu mereka pun pegi ke pejabat agama, jumpa kadi nak minta nasihat. kadi tanye kat pompua

602: Kain Tersepit
Sorang husband balik dari outstation dgn mata lebam kiri dan kanan.. Bila bini dia tanya, katanya… masa kat escalator airport, sorang awek cun berskirt di depan dia. Elok je depan mata dia, s

603: kembar
pada satu masa dahulu..ada sepasang suami istri yang baru saje dapat anak..nasib mereka sangat baik kerana anak mereka tu kembar..anak kembar mereka ni diberi minum susu dada..seorang sebelah kanan da

604: Suami Kedekut
Suatu malam seorang isteri meminta wang belanja tambahan dari suaminya seorang yang kedekut. Lalu suaminya mengeluarkan wang RM 5000 dari poketnya lalu berjalan ke arah cermin. "Awak tengok wang yang

605: lagu assalamualaikum
assalamualaikum. kum ape kombek, bek ape batman, men ape mentol, tol ape tolak, lak ape laksa, sa ape sampah, pah ape pakcik, cik ape cicak, cak ape cawan, wan ape wan tu tri fo

606: Fantasi pemandu teksi
Seorang Nurse, Ratna menahan teksi. Sedang dalam perjalanan... Pemandu teksi iaitu Feddy asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan... Nurse itu bertanya..."Encik.. ken

607: Barang tak guna
Chot dan bini dia dah kawen lebih 10 tahun.Satu hari time bini Chot balik dari menjenguk maknya, dia nampak Chot tgh "bedroom lambada" dgn pompuan muda dlm bilik. Dgn marah, bini Chot menghe

608: Calon Terbaik
Di dalam sebuah bandar, terdapat seorang ketua paderi yang ingin bersara. Ada 10 orang calon paderi yang ingin menggantikan ketua paderi di bandar itu. Akan tetapi paderi2 tersebut perlulah menjalani

609: Roti dan Keju
Suparjo, Ah Chong dan Param Singh berkawan baik tahap mentibang laut sejak dari zaman tadika hingga lah mereka dewasa dan m'punyai girlfren msing2.. Mereka bertiga pun merancang

610: Kisah 3 Sahabat
Mgkn kawan2 dah penah dgr cite ni......aku nak kawan2 cuba selesaikan masalah ni.......Mmg aku tak dapat selesaikan......Camni...........Ada 3 sahabat yg cukup akrab tinggal serumah.....Seorang bisu,


Page 61 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]