Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

621: Buletin Utama
Berita Utama Wartawan: Karam Singh Walia (KSW) Dalam satu kajian yg dijalankan, didapati bahawa kaum wanita dianggap lebih kuat dari kaum laki-laki. Ini telah dibuktikan oleh seorg prof.

622: Hukum jilat
Seorang ustaz ditanya tentang hukum menjilat c***p isteri. Ustaz tersebut menggelengkan kepala sambil menyoal balas  "tidak ke terasa masin?". Persoalannya macam mana ustaz tu tahu

623: ORANG PAHANG
Satu hari seorang  orang Pahang pergi ke KL dengan keretanya yang besar. Bila ditanya orang kenapa sorang-sorang pun naik kereta besar. Katanya "kan I ni orang Pahang". Di KL, dia

624: CONDOM
Ada satu hari ini,seorang kekasih ni bawa die nye girlfriend gi buat mak siat disebuah hotel.Lelaki tu memakai condom,lelaki tu suruh girl die hisap die punye bende. Tiba-tiba girl rasa tertelen

625: Jatuh Banggunan
Balqis merupakan seorang gadis yang cantik dan molek. Dia merupakan anak orang kaya. Dia tinggal di 'Penthouse' dalam sebuah kondominium 20 tingkat. Satu hari, dia dok menikmati pandangan di balkoni k

626: baru kahwin
Sepasang kekasih yang hendak menikah sedang berbincang. Si Gadis berbisik pada kekasihnya, “Sekarang waktunya kita saling jujur agar kelak kita tidak kecewa.”Si Pemuda mengangguk. Gadis berkata

627: 1 skuter mini 2 tayar kempis
Suatu hari,bos di sebuah syarikat memanggil penolongnya yang juga seorang perempuan.Dia juga memesan segelas kopi lalu penolongnya pun sampai.Selepas dia (penolong) meletakkan kopi diatas meja dia

628: amalan selepas kencing
AMALAN SELEPAS KENCING   Amalan dibawah ini tidaklah dirasakan lucu atau lucah, tetapi sebagai panduan hidup sebagai umat islam di muka bumi ini, Insya-Allah. Ramai orang merasakan dirinya c

629: teka jawap
Tekalah Dan Jawaplah!Soalan  : Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?jawapan : Daun betik boleh melembutkan daging yang keras, tangan perempuandapat mengeraskan daging yang lembut.Soalan

630: malam pengantin
Fuyooooooo.. . ..nie lah first time aku berader didlm bilek dgn seorang wanita..macam jakun darat siot. Ye seorang wanita yg bergelar isteri, isteriku yg sah. Macam beruk dah kehilangan idea, ak


Page 63 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]