Lawak jenaka . com

Welcome Guest

Search:


Lawak Nakal Articles

641: Tak Gosok Baju
Hari pertama nenek cuba nak goda atok. dia pakai baju jarang jalan depan atok macam jalan atas catwalk. atok buat dono jer sambil terus baca paper. Hari kedua nenek pakai bikini. atok tetap buat

642: Satu Kaki
Minah berkahwin dengan Mamat yang kudung sebelah kaki akibat kemalangan jalanraya. Tapi Minah tak tahu yang Mamat ni kudung sebab kaki palsunya nampak real. Ni adalah insiden di malam pertama perka

643: salah kira
Sani murid tahun 2 yang agak lembab dan suka nyediri. Cik gu yang palig dia takut ialah Cik gu Kumar, guru mate sekolahnya. Dengar suara Sir Kumar menengkig rasa nak terkencing.. . suatu hari Sir Kuma

644: Suami Seorang Juruterbang
Adelah seorg minah ni baru kahwin dgn pilot......so setelah berpenat lelah melayan tetamu yang dtg keduri....tibalah malam pertama dorg.....Disebabkan suami ni agak pemalu terutama dalam bidang sek

645: Susunan Ayat Tercanggih
Tuan tuan dan puan puan yang bijaksana....... Buatkan satu ayat yang mempunyai nahu yang betul, dimana ayat tersebut mestilah menggandungi 10 perkataan. Setiap perkataan di dalam ayat terseb

646: HUSBANDS FOR SALE!
A store that sells husbands has just opened in Johannesburg, where a woman may go to choose a husband. Among the instructions at the entrance is a description of how the store operates. You may vis

647: manusia dari sesawan gelas
D satu hari yg mgasyikkn,si suami dn isteri sedang mnjamu selara d meja makan yg mgghaihkn.sebelum malepetaka itu trjadi,kedua2 haramkejadah itu berkocak dgn riangnya d bilik depa...... siska:abg

648: Nenen
Suria adalah seorang janda anak satu, anak perempuannya berumur 5 thn.. tapi masih lagi menetek ibunya. Suria mempunyai seorang kekasih yang bernama Harun, Harun ni seorang yang sangat kuat isap ro

649: Awek ku yg Cun
Aku nama Keng Kung....suatu hari aku dpt no tel girl ketika tu aku sedang buang hajat..aku cuba nasib dan aku call no yg aku ambil tadi... aku tanya, ade service ke??? dia jawab, ade tapi kena

650: LAWAK ZAKAR.... kuikui....
Subject: POTONG ZAKAR>apek: itu potong zaka ada bagut ka ?>ali : manyak bagut..bila lu potong haa lu punya barang manyak bersih loo.. >apek:?!! err..saya kawan ada cakap,potong zaka aaahh.


Page 65 of 78
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]   [17]   [18]   [19]   [20]   [21]   [22]   [23]   [24]   [25]   [26]   [27]   [28]   [29]   [30]   [31]   [32]   [33]   [34]   [35]   [36]   [37]   [38]   [39]   [40]   [41]   [42]   [43]   [44]   [45]   [46]   [47]   [48]   [49]   [50]   [51]   [52]   [53]   [54]   [55]   [56]   [57]   [58]   [59]   [60]   [61]   [62]   [63]   [64]   [65]   [66]   [67]   [68]   [69]   [70]   [71]   [72]   [73]   [74]   [75]   [76]   [77]   [78]